Gaziantepli futbolcu enkazdan çıkan formasını paylaştı

Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ili kapsayan deprem felaketi sonrasında futbol dünyası yardımlarına devam ediyor. Ülkede ve yurt dışında bulunan futbolcular ve federasyonlar yaptıkları bağış ve yardımlarla depremzedelere destek oluyor. Öte yandan Gaziantep'te yıkılan bir binanın enkazından çıkan bir futbol takımı forması hüzne neden oldu. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hasar yaratan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Özellikle Gaziantep, Hatay ve Adıyaman bölgesindeki spor kulüpleri de deprem felaketinden etkilendi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK futbolcusu Alexandru Maxim, kişisel Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Rumen futbolcunun yaptığı paylaşımda, enkazın altından 44 numaralı Maxim forması çıktığı görüldü.

Gaziantepli futbolcu enkazdan çıkan formasını paylaştı

Gaziantepli futbolcu enkazdan çıkan formasını paylaştı ile ilgili etiketler Süper Lig Gaziantep FK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.