Gaziantep FK'da Ricardo Sa Pinto gitti, Erol Bulut geliyor

Gaziantep FK Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto, Başkan Mehmet Büyükekşi’nin görevi bırakma kararının ardından takımdan ayrıldı. Portekizli çalıştırıcının takımdan ayrılmasının ardından Gaziantep ekibinin sezon ortasında Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'la anlaşması bekleniyor.

Gaziantep FK'da rota Erol Bulut... Başkan Mehmet Büyükekşi’nin göreve devam etmeyeceğini açıklamasının ardından seçimli genel kurul kararı alan Gaziantep ekibinde teknik direktör Ricardo Sa Pinto, görevini bıraktığı açıkladı. Kırmızı-Siyahlı kulübe yakın kaynaklar, yeni hocanın Erol Bulut olacağını söylüyor.

Sezona Marius Sumudica yönetiminde başlaya ve bir ara liderlik koltuğuna dahi oturan Gaziantep FK, 21. haftada Portekizli Sa Pinto’yu takımın başına getirmişti. Sezonu 15 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 58 puan 9. sırada tamamlayan Gaziantep ekibinde sezonun sona ermesiyle beraber 10 futbolcunun sözleşmesi sona ererken, Başkan Mehmet Büyükekşi de göreve devam etmeyeceğini açıklayarak seçimli genel kurul kararı aldı.


BAŞKAN GİDERSE BEN DE YOKUM

Gaziantep ekibinde  Seçimli genel kurul kararı sonrası ligin ikinci yarısında göreve getirilen ve bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 buçuk yıllık sözleşme imzalanan Sa Pinto da görevi bırakma kararı aldı. Yeni seçilecek yönetimin önünü açmak için böyle bir karar aldığını ifade eden Portekizli çalıştırıcı, sezonun tamamlanmasının ardından eşyalarını toplayarak kentten ayrıldı.

Gaziantep FK’nın Ricardo Sa Pinto’nun görevden ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına da başlanırken, takım için adı geçen ilk teknik direktör adayı ise sezon ortasında Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut oldu. Genç teknik adamla bir dizi görüşme yapan Gaziantep FK yetkilileri, Erol Bulut’la anlaşma yolları ararken, son karar için yeni başkan ve yeni yönetim kurulunun seçilmesi beklenecek.

Gaziantep FK'da Ricardo Sa Pinto gitti, Erol Bulut geliyor

Gaziantep FK'da Ricardo Sa Pinto gitti, Erol Bulut geliyor ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.