Sivasspor'un yenilmezlik serisi Gaziantep'te 16 maça çıktı!

Ligin son düzlüğünde müthiş bir form grafiği yakalayan Sivasspor, Gaziantep FK'yı deplasmanda tek golle mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar'a 3 puan getiren Max Gradel, bu sezon hem gol hem de asist sayısı çift hanelere ulaşan ilk futbolcu oldu.

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Sivasspor, 3 puanı tek golle aldı. Müthiş bir form grafiği yakalayan Kırmızı-Beyazlılar, yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Yiğidolar'a 3 puanı getiren golü 30. dakikada Max Gradel kaydetti.

Sezon başında Fransa'nın Toulouse takımından transfer edilen 33 yaşındaki kanat forveti 10 gol, 13 asistle oynuyor. Fildişi Sahilli yıldız bu sezon hem gol hem de asist sayısı çift hanelere ulaşan ilk futbolcu oldu.

Sivasspor'un yenilmezlik serisi Gaziantep'te 16 maça çıktı!

Son 7 maçta 5 galibiyet alan Rıza Çalımbay'ın takımı puanını 58'e yükseltti ve 5. sıranın yeni sahibi oldu. Kırmızı-Beyazlılar 8 Mayıs'ta Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

Ricardo Sa Pinto yönetimindeki Gaziantep FK ise 54 puanda kaldı. Evinde 3 maçtır galip gelemeyen ve son 2 iç saha maçını kaybeden Kırmızı-Siyahlılar 40. haftada kümede kalma savaşı veren Kayserispor'a konuk olacak.

Sivasspor'un yenilmezlik serisi Gaziantep'te 16 maça çıktı! ile ilgili etiketler Sivasspor Gaziantep FK Rıza Çalımbay Max Gradel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.