Gaziantep FK, Papy Djilobodji'yi kaptırmadı; 3 yıllık yeni sözleşme

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Gaziantep FK, mevcut kadro oyuncularından Senegalli stoper oyuncusu Papy Djilobodji ile 3 yıllık sözleşme uzattığını açıkladı. 32 yaşındaki futbolcuyu Süper Lig'den pek çok talip vardı...

Teknik direktörlüğe Erol Bulut'u kulüp başkanlığına da Cevdet Akınal'ı getiren Gaziantep FK, tecrübeli stoper Papy Djilobodji ile üç yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan 32 yaşındaki Senegalli stopere Süper Lig'den pek çok talip vardı. Kırmızı-Siyahlı kulüpte başkan Cevdet Akınal ile yöneticiler Erhan Özmen, Sezer Cihan, Fikret Kileci ve Yusuf Demsoy’un katıldığı imza töreniyle takımda kalan Djilobodji, Gaziantep'i çok sevdiğini dile getirdi.

Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Akınal ise “Kulübümüzde forma giydiği süre boyunca hem karakteri hem futbolculuk yeteneği ve sempatik kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Papy Djilobodji, önümüzdeki üç yıl boyunca da kulübümüzün başarısı için ter dökmeye devam edecek. Papy Djilobodji’ye ve kulübümüze bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyor, oyuncumuza armamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

2019 yazında Fransa'nın Guingamp takımından bedelsiz transfer edilen Papy Djilobodji, Süper Lig'de gösterdiği performansla ligin kalbur üstü stoperleri arasına girmişti. Chelsea geçmişi olan 32 yaşındaki futbolcu, 2014 yazında Londra devinde Sunderland'e transfer olurken bonservisine 9.5 milyon euro ödenmişti.

Gaziantep FK, Papy Djilobodji'yi kaptırmadı; 3 yıllık yeni sözleşme ile ilgili etiketler Gaziantep FK Papy Djilobodji