Gaziantep FK'nın evinde bileği bükülmüyor... Erol Bulut'un takımı Kasımpaşa'yı da devirdi

Gaziantep FK'nın evindeki yenilmezlik serisi altı maça çıktı... Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Kırmızı-Siyahlılar, Figueiredo ve Caulker'ın golleriyle 2-0 kazandı. 3 maçtır kazanamayan Erol Bulut'un takımı milli araya galibiyetle girerken, Kasımpaşa ise yeni hocası Hakan Kutlu yönetimindeki 2. maçta mağlup oldu.

Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Gaziantep FK, kötü gidişata 2-0 galip gelerek son verdi. Üç maçtır kazanamayan ve evindeki son maçta Giresunspor karşısında 1 puanı son anda kurtaran Kırmızı-Siyahlılar, milli araya moralli giriyor...

Brezilyalı forvet João Figueiredo'nun 37'de attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Gaziantep ekibinde tabelayı belirleyen gol ise 86'de Steven Caulker'den geldi. Fenerbahçe'den transfer edilen İngiliz stoper yeni takımında ilk gol sevinicini yaşadı. Caulker & Erol Bulut ikilisi daha önce Aytemiz Alanyaspor'da da birlikte çalışmıştı...

HALİS ÖZKAHYA NE YAPTIN?

Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK bu galibiyetle puanını 15 yaptı. Bu sezon evinde oynadığı 6 maçta da kaybetmeyen Kırmızı-Siyahlılar bu maçların 4'ünü kazandı.

Takımın başına Hakan Kutlu'yu getiren ve yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta geçen hafta evinde Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa ise 9 puanda kaldı. İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi 13. haftada semt derbisinde Fatih Karagümrük'le karşılaşacak.

Öte yandan, maçı 4 dakika erken bitiren hakem Halis Özkahya, 2 takımı soyunma odasından tekrar sahaya çağırdı. Maç bitti diye kale direklerini söken stat görevlileri kaleleri yeniden kurdu. Maç 4 dakika daha oynandı ancak skor değişmedi..

Gaziantep FK'nın evinde bileği bükülmüyor... Erol Bulut'un takımı Kasımpaşa'yı da devirdi

Gaziantep FK'nın evinde bileği bükülmüyor... Erol Bulut'un takımı Kasımpaşa'yı da devirdi ile ilgili etiketler Gaziantep FK Kasımpaşa Erol Bulut Joao Figueiredo Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.