Hatayspor 90+8'de Gaziantep FK'dan 1 puanı aldı

Süper Lig'de sezonun en dramatik maçlarından biri 21. haftada Gaziantep'te yaşandı... Kırmızı-Siyahlılar yeni teknik direktörü Sa Pinto'yla iç sahada çıktığı ilk maçta Hatayspor'u 1-0 mağlup etmek üzereydi ki, 90+8'de duran toptan kendi kalesine attığı golle 1 puana razı oldu.

Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Hatayspor, 90+8'de gelen golle 1 puanı kurtardı.

Teknik direktör Marius Sumudica'nın kovulması sonrası nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen Gaziantep ekibi, geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında 3-0 mağlup olmuştu. Portekizli teknik direktör Sa Pinto'yla iç sahadaki ilk maçına çıkan Kırmızı-Siyahlılar, ilk yarıyı Brezilyalı orta saha Jefferson'un 30'da attığı golle 1-0 önde tamamladı. Güneydoğu ekibinin 29 yaşındaki santrforu Muhammet Demir, golün pasını vererek bu sezon asist sayısını 5'e yükseltti. 4 maçlık skora katkı suskunluğunu bozan tecrübeli futbolcunun 19 maçta 6 da golü bulunuyor.

Hatayspor 90+8'de Gaziantep FK'dan 1 puanı aldı

Gaziantep FK galibiyete çok yaklaştığı maçta bu sezon alışık olduğu son dakika gollerinden biri partiyi mahvetti. Hatayspor'da 89'da oyuna giren Muhammed Mert'in kullandığı serbest vuruştu Morais'in ters vuruşu ağlara gitti ve skor 1-1 geldi. Günün başarılı ismi kaleci Günay Güvenç büyük üzüntü yaşadı. Portekiz Milli Takımı'nın Euro 96'daki unutulma kadrosunda yer alın sağ açık Sa Pinto, Türkiye'deki teknik direktörlük kariyerine şok bir başlangıç yapmış oldu.

Hatayspor 90+8'de Gaziantep FK'dan 1 puanı aldı - Resim : 2

Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 35'e, Hatayspor ise 32'ye yükseltti. Ömer Erdoğan yönetimindeki Akdeniz ekibi son 5 maçın 1'ini kazanabildi ve haftaya Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Sa Pinto'nun Gaziantep'i ise Galatasaray'ı ağırlayacak.

Hatayspor 90+8'de Gaziantep FK'dan 1 puanı aldı ile ilgili etiketler Gaziantep FK Hatayspor ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.