Gaziantep FK evinde Göztepe'yi 2-0 mağlup etti

Gaziantep FK yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto'yla ilk galibiyetini Göztepe karşısında elde etti. Kırmızı-Siyahlılar 24. hafta mücadelesini 2-0 kazanarak 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Göztepe ise Ünal Karaman yönetiminde 4'te 0'la başladı.

Süper Lig'in 24. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Gaziantep FK, Ege temsilcisini 2-0 mağlup etti. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golleri Papiss Djilobodji ve Kevin Mirallas kaydetti.

Marius Sumudica'nın ardından teknik direktörlüğe Ricardo Sa Pinto'yu getiren Gaziantep ekibi, yeni hocasıyla çıktığı ilk 4 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. Portekizli teknik adam ilk 3 puan sevincini Göztepe karşısında yaşadı.

Göztepe'nin 3 golünün VAR'a takıldığı maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi 54'te Senegalli sol beki Papiss Djilobodji'nin kafa golüyle öne geçti. Büyük sevinç yaşayan Sa Pinto'nun öğrencileri 60'ta Halil Akbunar'dan golü yedi ancak bu gol de ofsayt gerekçesiyle VAR'dan döndü.

Gaziantep FK evinde Göztepe'yi 2-0 mağlup etti

76'da Muhammet Demir karşı karşıya pozisyonda direğe takıldı. Dönen topu Kevin Mirallas tamamladı ve skor 2-0'a geldi. Belçikalı yıldızın bu sezon Süper Lig karnesi 16 maç 5 gol, 3 asist...

Göztepe 90+'da Cheriff NDiaye ile bir gol daha buldu ancak Senegalli santrforun bu golü de ilk yarıdaki gibi VAR'a takıldı. 3 puanı hanesine yazdıran Gaziantep FK 38 puana yükseldi. Güneydoğu ekibi 25. haftada Trabzonspor'a konuk olacak.

Ünal Karaman yönetiminde henüz galibiyet göremeyen Göztepe ise 25 puanda kaldı. 4'te 0 yapan Karaman'ın takımı önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir'i ağırlıyor.

Gaziantep FK evinde Göztepe'yi 2-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Gaziantep FK Göztepe Ünal Karaman Ricardo Sa Pinto kevin mirallas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.