Gaziantep FK'dan Fenerbahçe'ye geçit yok

Süper Lig'in flaş takımı Gaziantep FK, evinde Fenerbahçe'yi ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Kadıköy'de üst üste 3 maç kaybederek sıkıntılı bir sürece giren Sarı-Lacivertliler, zorlu deplasmanda 3 puan daha kaybederek zirve yarışında yara aldı. Marius Şumudica'nın takımı ise 21 puana yükselerek zirveye göz kırptı. Erol Bulut bu sezon rakip sahada ilk kez kaybetti.

Fenerbahçe'de kötü gidişat Gaziantep FK deplasmanında da sürdü. 13. haftada ligin tek yenilgili takımına konuk olan Sarı-Lacivertliler, 3-1 mağlup olarak bu sezon ilk kez dış sahada mağlubiyet yaşadı.

Kırmızı-Siyahlılar'a 3 puanı getiren golleri 10'da Amedej Vetrih, 40'ta penaltıda Alexandru Maxim ve 90+5'te Kenan Özer kaydetti. Konuk ekibin tek golü 24'te Dimitris Pelkas'tan geldi. İki takımın da birer golü VAR'dan döndü.

Kadıköy'de üst üste 3 maç yenilerek sıkıntılı bir sürece giren Kanarya, Yeni Malatyaspor'dan sonra Gaziantep FK'ya da mağlup olarak üst üste 2. yenilgisini aldı ve 23 puanda kalarak zirve yarışında kan kaybetti. Erol Bulut'un takımı bu maça kadar deplasmanda oynadığı 6 maçın 5'ini kazanıp hiç yenilmemişti. 

Süper Lig'e evinde 3-1'lik Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kırmızı-Siyahlılar ise sonrasında çıktığı 11 maçta yenilgi yüzü görmedi. Büyük takımlara karşı etkili olan Marius Şumudica'nın takımı puanını 21'e yükseltti.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta 11'ler şöyleydi:

GAZİANTEP FK: Günay, Olkowski, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Güray, Maxim, Mirallas, Vetrih, Muhammet Demir, Dicko

FENERBAHÇE: Oytun, Nazım, Serdar, Tisserand, Novak, Gustavo, Ozan Tufan, Pelkas, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu, Cisse

 Gaziantep FK'dan Fenerbahçe'ye geçit yok

Dk. 10 GOL! Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Güray Vural'ın ortasında üst direğe çarpan top altı pasa düştü. Uygun durumda bulunan Amedej Vetrih, topu ağlara gönderdi: 1-0

Dk. 24 GOL! Nazım Sangare'nin sağ kanattan ortasında arka direkte kendini unutturan Dimitris Pelkas şık bir golle skora yeniden eşitliği getirdi: 1-1.

Dk. 26 GOL İPTAL! Güray'ın şutunda ceza sahasında Dicko'ya çarpan top Kevin Mirallas'ın önünde kaldı. Belçikalı yıldız topu ağlara gönderdi ama pozisyonda Dicko'nun ofsaytta olması nedeniyle gol iptal edildi. 

Gaziantep FK'dan Fenerbahçe'ye geçit yok - Resim : 2

Dk. 40 GOL! Fenerbahçe 36'da Pelkas'la 2. gole çok yaklaştı ancak karşı karşıya pozisyonda kaleci Günay Güvenç gole izin vermedi. 3 dakika sonra ev sahibi takım penaltı kazandı. Güray'ın ortasında Djilobodji'nin kafayla çevirdiği topu Tisserand eliyle kesti. 40'ta penaltıyı kullanan Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Maxim, Gaziantep FK'yı bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

Gaziantep FK'dan Fenerbahçe'ye geçit yok - Resim : 3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2. yarıya Ferdi Kadıoğlu-Mame Thiam değişikliğiyle başladı.

Dk. 59 PELKAS CEZALI! Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas sarı kart gördü. Yunan orta saha oyuncusu Medipol Başakşehir maçında ceza duruma düştü.

Dk. 60 DİREK! Papiss Cisse boş kaleye atamadı. Senegalli golcünün yakın mesafeden kafa vuruşu direğe takıldı.

Dk. 64 GOL İPTAL! Pelkas topu ağlara gönderdi ama bu kez de Fenerbahçe'nin golü sayılmadı. Yardımcı hakem Bahattin Şimşek, ofsaytı belirledi, VAR'dan gelen görüntü hakemi doğruladı.

Dk. 90+5 GOL! 87'de oyuna giren tecrübeli forvet Kenan Özer, 90+5'te frikikten nefis bir gol attı ve tabelayı belirledi.

Gaziantep FK'dan Fenerbahçe'ye geçit yok ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Erol Bulut Marius Sumudica Amedej Vetrih Alexandru Maxim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.