Beşiktaş'tan Gaziantep'te puan kaybı... 90 dakikadan gol sesi çıkmadı

Sezona 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan son şampiyon Beşiktaş, 2. haftada Gaziantep FK'yla 0-0 berabere kaldı. Fabrice N'Sakala'nın ölüm tehlikesi atlattığı maçta yeni transferler Alex Teixeira ve Michy Batshuayi 2. yarıda oyuna girdi.

0-0

Dk. 32 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK Gaziantep FK'nın Malili golcüsü Noah Dicko sakatlandı ve oyuna devam edemedi. 29 yaşındaki santrforun yerine Beşiktaş altyapısından yetişen tecrübeli forvet Kenan Özer oyunda

DEVRE Oldukça sıcak ve nemli bir havada oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Beşiktaş ev sahibine topla oynamalarda yüzde 60'a 40'lık bir üstünlük kurdu. Siyah-Beyazlılar Rachid Ghezzal'la bir kez kaleyi yokladı. Maçın tek isabetli şutu Cezayirli yıldızdan geldi. İki takım da ilk 45 dakikada 3'er şut çekti.

ZEMİN KABUSU... YİNE SAKATLIK

Süper Lig'de geçen sezon pek çok takımın sorunlu zemini sakatlıklara davetiye çıkarmıştı. Bunlardan en çok akılda kalanı Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun'un Erzurum'daki zeminde sakatlanıp 6 ay sahalardan uzak kalması olmuştu. Gaziantep'teki maçta da Noah Dicko kötü zeminden nasibini aldı. Malili golcü 2 kez zemine takıldı ve 32. dakikada maça devam edemez hale geldi. Adale sakalığı yaşayan Dicko'nun durumu yarın belli olacak.

Beşiktaş'tan Gaziantep'te puan kaybı... 90 dakikadan gol sesi çıkmadı

Dk. 54 KAÇTI! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 2. yarıya N'Koudou-Larin değişikliğiyle başladı. Kanadalı forvetin girmesiyle Beşiktaş hücumları tehlikeli olmaya başladı. İlk hafta Rize maçında da sonradan oyuna girip golünü atan 26 yaşındaki golcü 54'te kale ağzında topa dokunamadı, mutlak gol kaçtı.

Dk. 67 ÜÇ DEĞİŞİKLİK BİRDEN Kenan Karaman, Rachid Ghezzal ve Atiba çıktı; Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Gökhan Töre girdi.

Dk. 70 KORKU DOLU ANLAR

Dk. 90+2 Gaziantep FK mutlak golü kaçırdı. Jefferson topu bomboş kale yerine dışarı gönderdi.

DEPLASMANDA 3 MAÇ 1 PUAN

2019-2020'de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep ekibi, ilk sezonunda Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Beşiktaş, geçen sezonki deplasman karşılaşmasında ise rakibine 3-1 mağlup olmuştu.

Beşiktaş, evindeki maçlarda Gaziantep FK'yı 2019-20 sezonunda 3-0 yenerken, geçen sezon ise 2-1'le geçmişti. 

Bu sezon takımın başına teknik direktör Erol Bulut'u getiren Kırmızı-Siyahlılar, ligin ilk maçında Fatih Karagümrük'e deplasmanda 4-2 mağlup olmuştu.

GÜNAY GÜVENÇ İDDİALI

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, şampiyonu devireceklerini söyledi. Beşiktaş maçında daha az hatayla oynamak istediklerini belirten 30 yaşındaki file bekçisi, şunları kaydetti:

"Beşiktaş benim çok güzel zamanlar geçirdiğim bir yer. Bunu her zaman söylüyorum. Benim için özel bir maç olacak. Çünkü Beşiktaş'ta 3 sene güzel zamanlar geçirdik, şampiyon olduk. Ama bu artık geride kaldı. Beşiktaş karşısında 3 puana ihtiyacımız var. Biz takım olarak 3 puanı almaya çalışacağız, rakibimiz kim olursa olsun." 

Beşiktaş'tan Gaziantep'te puan kaybı... 90 dakikadan gol sesi çıkmadı - Resim : 2

Beşiktaş'tan Gaziantep'te puan kaybı... 90 dakikadan gol sesi çıkmadı ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep FK Sergen Yalçın Erol Bulut Günay Güvenç cyle larin Fabrice N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.