BB Erzurumspor'dan Gaziantep'te baklava tadında galibiyet

Yılmaz Vural yönetiminde kümede kalma savaşı veren deplasmanında 3 puanını 3 golle aldı. Galibiyet serisini 3 maça çıkaran Mavi-Beyazlılar, puanını 37 yaparken rakibinin iç sahadaki 6 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi.

Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan BB Erzurumspor, evinde 6 maçtır yenilmeyen Kırmızı-Siyahlılar'ı 2-3 mağlup ederek kümede kalma yolunda büyük bir galibiyete imza attı. Erzurum ekibine 3 puanı getiren golleri Ricardo Gomes, Hasan Hatipoğlu ve Buğra Çağıran attı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Mavi-Beyazlılar'ın golleri 53 ve 59'da peşpeşe geldi. Gaziantep FK'nın tek golünü 69'da son haftaların formda ismi Muhammet Demir kaydetti. Buğra ile 83'te skoru 1-3'e getiren konuk ekip, 90'da Muhammet Demir'den bir gol daha yedi. 29 yaşındaki santrfor Süper Lig'deki gol sayısını 13'e yükseltti.

Teknik direktörlüğe fenomen hoca Yılmaz Vural'ı getirdikten sonra ilk 3 maçında 1 puan toplayabilen Erzurum, bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça, puanını ise 37'ye yükseltti. Doğu Anadolu ekibini 38. haftada evinde Medipol Başakşehir sınavı bekliyor. Mavi-Beyazlı ekipte hafta içi 3 isimle yollar ayrılmıştı.

Ricardo Sa Pinto yönetiminde ligi ilk 5 için de bitirmeyi hedefleyen Gaziantep ekibinde ise 3 puan hasreti 4 maça çıktı. 51 puanla 8. sırada kalan Kırmızı-Siyahlılar'da kaleci Günay Güvenç, Bilal Başakcıklıoğlu ve Enver Cenk Şahin isimler yasa dışı bahis olayına karıştığı için maç öncesi kadro dışı bırakılmıştı.

BB Erzurumspor'dan Gaziantep'te baklava tadında galibiyet ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Gaziantep FK BB Erzurumspor Ricardo Sa Pinto Ricardo Gomes
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.