Gaziantep faciasına neden olan otobüs şoförü gözaltına alındı

Gaziantep'te Özel Diyarbakır firmasının otobüsünün neden olduğu facia kaza sonrasında 16 kişi hayatını kaybetmişti. Olayda otobüs şoförü Abdulkadir Memiş'in gözaltına alındığı öğrenildi.

Gaziantep Nizip'te meydana gelen feci trafik kazası sonrasında 16 kişi hayatını kaybetmiş 21 kişi de yaralanmıştı. 

Özel Diyarbakır firmasına ait otobüsün yan yatması ve sürüklenmesi sonucunda, olay yerine başka bir kazaya müdahale etmeye giden İHA muhabirleri, sağlık çalışanları ve itfaiye erleri de hayatını kaybetmişti. 

SuperHaber'in ortaya çıkardığı detayda, aynı firmaya ait aynı plakalı aracın geçtiğimiz yıllarda yine bir ambulansa çarptığı ve bir faciaya neden olduğu belirlenmişti. 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen kazaya neden olan otobüs şoförü Abdulkadir Memiş, Nizip Devlet Hastanesinde tedavisinin tamamlanmasının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Nizip İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen Memiş'in sorgulanmasına başlandı. Jandarma ekipleri ayrıca kazada yaralanan ve tedavisi süren genel sağlık durumu iyi olan yaralıların da bilgisine başvurdu. Yaralı yolcuların otobüs şoförünün 3 şeridi boş olan otoyolda, bir anda kontrolü kaybederek emniyet şeridinde ekiplerin bulunduğu alana devrilerek sürüklendiğini söyledikleri öğrenildi.

 

Gaziantep faciasına neden olan otobüs şoförü gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gaziantep Otobüs kaza Gözaltı Şoför facia Abdulkadir Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.