Gaziantep Cihan bebek öldü mü, yaşıyor mu? Yunus Göç tutuklandı mı?

Gaziantep’te babası Yunus Göç tarafından öldüresiye dövülen 2 aylık bebek için hastaneden bir son dakika açıklaması geldi. Bebeğin yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği haberleri gelirken Cihan bebek hakkında sosyal medyada öldü iddiaları ortaya atıldı. Peki, Cihan bebek öldü mü?

Gaziantep’te fabrika işçisi Yunus Göç, Kahvelipınar Mahallesi'ndeki evinde ağlayan 2 aylık oğlu Cihan'ı önce öldüresiye dövdü. Bebeğe yapılan şiddet görüntüleri sonrasında sosyal medya ayağa kalkarken gözaltına alınan Yunus Göç, sorgusunun ardından tutuklandı. Beyin kanaması geçiren Cihan bebek ise kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde hemen tedavi altına alındı.

Tutuklanan Yunus Göç emniyetteki ifadesinde, "Çocuğu mama vermek için kucağıma aldım. Mama vereceğim esnada ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım" dedi.

Cihan Bebek Öldü Mü?

Türkiye baba vahşetini konuşurken Cihan bebeğin hayatını kaybettiği iddia edildi. Hastaneden konuya ilişkin yapılan açıklamada, bazı basın kuruluşları ve sosyal medya platformlarında babası Y.G. tarafından darp edilen yaklaşık 2 aylık Cihan'la ilgili gerçek dışı haberlerin yayıldığı belirtildi.

Hastaneden yapılan açıklamada, "Bebeğin öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bebeğin hastanemizin yoğun bakımındaki tedavisi büyük titizlikle devam etmektedir. Bebeğin sağlığına kavuşması herkes gibi bizlerin de en büyük temennisi ve duası. O nedenle doktorumuz ve bütün çalışanlarımız sizlere bebekle ilgili sevindirici haberler verebilmek, bebeği mutlu yarınlara hazırlayabilmek için büyük gayretle çalışmaya devam etmektedir. İnanıyoruz ki sizlerin duası ve sevgisi, bizlerin de çabalarıyla bebek yaşama yeniden gülümseyecek." ifadeleri kullanıldı.

Gaziantep Cihan bebek öldü mü, yaşıyor mu? Yunus Göç tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Gaziantep yunus göç Cihan bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.