Gaziantep Bilim Merkezi'nde geleceğin bilim insanları yetişiyor! Bölgenin en büyüğü...

Gaziantep'i bir bilim şehrine dönüştürmek için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, bu kapsamda Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi ile geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için önemli işlere imza atıyor.

Bölgenin en büyüğü olan Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi'nde temel bilimler, teknoloji, yapay zeka, uzay, havacılık, enerji ve ekoloji alanlarında eğitimler veriliyor ve geleceğin bilim insanları yetiştiriliyor.

"BİLİM ŞEHRİ GAZİANTEP İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bilim şehri Gaziantep için yola çıktık. Bu hedefe ulaşmak için Türkiye'nin en güzel, Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'ni yaptık. Bu çalışmalar Bilim Şehri Gaziantep ve Bilim Türkiye amacına ulaşmak için çok önemli" ifadelerini kullandı ve tüm Gazianteplileri Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'ne davet etti.

 

Gaziantep Bilim Merkezi'nde geleceğin bilim insanları yetişiyor! Bölgenin en büyüğü... ile ilgili etiketler Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Fatma Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.