Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'nden ilk açıklama

Gaziantep'te, kentin birçok bölgesinden duyulan patlama sesi, tedirginliğe neden oldu. Patlamanın nedeni araştırılırken, yetkililer, kentte olumsuz bir durumun olmadığını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şu an sosyal medyada dolaşan iddialarla ilgili teyit edilmiş herhangi bir bilgi yok. Ekiplerimiz kent genelinde araştırmalarını sürdürüyor." dedi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

#Gaziantep'teki patlama iddiasıyla ilgili doğrulanmış herhangi bir bilgi bulunmamakta. En doğru açıklama ilgili resmi makamlarca yapılacak.

— Fatma Şahin (@FatmaSahin) 25 Kasım 2016

#Gaziantep Karataş mahallesinde Çatışma seslerinden sonra büyük bir patlama oldu haberleri var dumanlar yükseliyor pic.twitter.com/GS6wGa20PI

— Müthiş Bilim (@Muthisbilim) 25 Kasım 2016

#Gaziantep'te silahlı çatışmadan sonra büyük bir patlama oldu..Patlamadan sonra dumanlar yükseliyor.. pic.twitter.com/rwsviCbhQB

— GAZİANTEP (@BizAntepliyiz) 25 Kasım 2016
Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'nden ilk açıklama ile ilgili etiketler Fatma Şahin Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.