Gazeteci Nurhan Olcayto hayatını kaybetti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto'nun eşi, gazeteci Nurhan Olcayto bugün hayatını kaybetti. Nurhan Olcayto’nun cenazesi bugün Nakkaştepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto'nun eşi, gazeteci Nurhan Olcayto bugün yaşamını yitirdi.

Nurhan Olcayto için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu bir mesaj paylaştı. Paylaşılan mesajda şu ifadeler kullanıldı;

“Değerli meslektaşımız ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Turgay Olcayto’nun eşi Nurhan Olcayto'yu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Nurhan Olcayto'nun ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine, başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Gazeteci Nurhan Olcayto hayatını kaybetti

Nurhan Olcayto'nun cenazesi bugün Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

NURHAN OLCAYTO KİMDİR?

1943 yılında İstanbul'da doğan Nurhan Olcayto, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ön lisans programından mezun oldu.

Mesleğe 1971 yılında TRT İstanbul Radyosu Program Bölümü'nde başlayan Olcayto, mesleğini program yapımcısı (prodüktör) olarak sürdürdü.

Sürekli Basın Kartı sahibi olan Nurhan Olcayto, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ile evli ve iki çocuk annesiydi.

Gazeteci Nurhan Olcayto hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Nurhan Olcayto Türkiye Gazeteciler Cemiyeti turgay olcayto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.