Gazeteci Mehmet Metiner cezaevindeki Faruk Koca ile görüştü! Çarpıcı ifadeler: "Suratına “yuh sana” deyip..."

Gazeteci Mehmet Metiner, hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruk nedeniyle tutuklanıp cezaevine gönderilen Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ile cezaevinde görüştü. Metiner görüşmeden çarpıcı detayları paylaştı.

Ankaragücü - Rizespor maçında ev sahibi takımın başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuş ve cezaevine gönderilmişti.

Hakkında 13 yıla kadar hapsi istenen Faruk Koca ile görüşen Gazeteci Mehmet Metiner, görüşmeden çarpıcı detayları son yazısında paylaştı.

"'YUH SANA' DEYİP TÜKÜRMEK İSTEMİŞTİM"

 Metiner'e "Tokat veya yumruk atmak niyetiyle hakemin yanına gitmedim. Suratına “yuh sana!” deyip tükürmek istediğimi hatırlıyorum." diyen Faruk Koca, ifadesinde "Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip yüzüne tükürmekti. Bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez."demişti.

İşte Faruk Koca'nın sözlerinden öne çıkan kısımlar:

“Ben asla öyle o birilerinin gösterdiği gibi biri değilim. Hayatımın hiç bir evresinde şiddete yer yoktur. Bugüne kadar hiç kimseye ne bir yumruk ne bir tokat atmışlığım vardır, ne de hiç bir savcıya ifade vermişliğim var. Her şey bir anda oldu. Benim hayatımda bu şiddet olayı bir ilktir.”

“Biliyorsun ben kalp ve şeker hastasıyım. O stresli atmosferde şekerim yükselmiş. Şeker yüksekliğinin yol açtığı sonuçlar herkesin malumu. O anda ne yaptığımın farkında bile değilim. Koşmak bana yasak. Meğer ben koşarak gitmişim. Sonradan bana koşarak sahaya gittiğimi söylediklerinde şaşırdım. Ben koştuğumun bile farkında değilim. Öylesine öfkeli ve gergin bir atmosfer var."

İnan tokat veya yumruk atmak niyetiyle hakemin yanına gitmedim. Şiddet uygulamak aklımın ucundan bile geçmedi. Sadece yapıp ettiklerinden dolayı yanına varıp suratına “yuh sana!” deyip tükürmek istediğimi hatırlıyorum. O niyetle gittim. Taraftarlarımız gibi ben de yapılan haksızlık karşısında öfkeliydim. Yumruk attığımı bile hatırlamıyorum. Her şey bir anda oldu. Tasarlanmış bir saldırı değildi asla. İsteyerek yaptığım bir şey de değildi. İnan farkında bile değildim o yaptığımın. Üzgünüm.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

Gazeteci Mehmet Metiner cezaevindeki Faruk Koca ile görüştü! Çarpıcı ifadeler: "Suratına “yuh sana” deyip..." ile ilgili etiketler Faruk Koca Halil Umut Meler cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.