Gazeteci Emin Pazarcı'dan CHP'ye kritik sorular...

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, CHP'nin KTV'yi satın almak istediği ve parti kasasından 35 milyon lira ödeyeceği iddialarını gündeme getirdi.

Sosyal medya hesabından CHP'ye konuyla ilgili kritik sorular yönelten Pazarcı şu ifadeleri kullandı;

PARTİ KASASINDAN 35 MİLYON LİRA
''Siyasi partilerin yayıncılık yapması suç.Buna rağmen Halk Tv ile bozuşan CHP'nin KTV'yi almak için harekede geçtiği, bu iş için Erdoğan Toprak ve Tuncay Özkan'ın görevlendirildiği iddiaları var. KTV için CHP kasasından aktarılacağı iddia edilen miktar 35 milyon lira.''

HALUK KOÇ PARA VERMEDİĞİ İÇİN Mİ GÖREVDEN ALINDI?
''CHP Genel Saymanı Haluk Koç'un bu ilişkiye karşı çıktığı, "Ben hiç bir kalemden parayı ödeyemem, Anayasa Mahkemesi ile sıkıntı çıkar" dediği belirtiliyor. Kılıçdaroğlu'na şikayet edildiği ve "Ödemem, ödeyemem. İsterseniz beni görevden alın" diye rest çektiği söyleniyor. Kılıçdaroğlu, bu gelişmelerin ardından, daha önce "Beraber geldik, beraber gideriz" dediği Haluk Koç'u görevden aldı. Partinin Genel Saymanlığına Bülent Kuşoğlu'nu getirdi.
Bu görev değişikliğinin, Koç'un KTV için vermediği 35 milyonun olduğu söyleniyor.''

KRİTİK SORULARI SIRALADI
''CHP'nin KTV'yi alacağı iddiaları doğru mu? KTV'ye bu iş için parti kasasından 35 milyon verildi mi, verilecek mi? Verildiyse, hangi kalemden verildi? Böyle bir işlem yapıldıysa suç değil mi? Doğru değilse, CHP'den yalanlama bekliyorum. Ama çıt yok.''

Gazeteci Emin Pazarcı'dan CHP'ye kritik sorular... ile ilgili etiketler CHP Emin Pazarcı ktv satın mı alacak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.