Gazeteci Bayer’den sarsıcı son yazı

Sosyal medyada paylaşılan bir yazı başta medya dünyasını ve okuyanları oldukça üzdü ve sarstı. Bir yıl önce kanser teşhisi konulan gazeteci Murat Bayer, ”VEDA” isimli bir yazı paylaşarak ”Herkesten çok özür dilerim, Bu bir mutluluk vedası..” notunu düştü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Son dakika haberi: Gazetecinin genel tanımı; "Bir güncel olayları,çeşitli akımlar, konular ve kişiler hakkında bilgi toplayıp, olabildiğince tarafsız bir şekilde yayımlamaya gayret gösteren kişidir.” olarak geçiyor.

Tarihe tanıklık eden gazeteciler zaman zaman da yaşadığı anıları yazarlar.

Yazıları ve haberleri yazan objektifin arkasında olan ayrıca yayınların hazırlanmasındaki gazetecilerin ilginç anıları daima büyük ilgi görmüş ve çok okunmuştur.

GAZETECİ MURAT BAYER YAŞADIKLARINI YAZDI

Mesleğe çok genç yaşlarda Sabah Gazetesi’nde başlayan Murat Bayer yıllarca medya sektöründe çeşitli dallarda görev yaptı.

Özellikle grafik ve sayfa tasarımı konusunda başarılı çalışmalara imza atan Bayer bir süre Yeşilyurt’ta büfe işletti.

Bundan yaklaşık bir buçuk yıl önce midesinden rahatsızlanan gazeteci Murat Bayer’e kanser teşhisi kondu.

Gazeteci Murat Bayer hastalığını ve yaşadıklarını zaman zaman sosyal medya hesabından yazarak arkadaşları ve yakınları ile paylaştı.


BAYER’DEN OKUYANI SARSAN VEDA YAZISI

Henüz 52 yaşında bulunan ve medya camiasında çok sevilen Murat Bayer sosyal medya hesabı Facebook’ta dün yine bir yazı paylaştı.

Sosyal medyada paylaşılan Bayer’in bu yazısı başta medya dünyasını ve okuyanları oldukça üzdü ve sarstı.

Gazeteci Murat Bayer, ”VEDA” adlı yazıda yakalandığı kanser hastalığının kemiklerine sıçradığını öğrendiğini belirtti.

Gazeteci Bayer’den sarsıcı son yazı

Gazeteci Bayer yaşadığı sağlık sorunlarını anlatan yazısı şu şekilde:

Artık gün geçtikçe kötülesmeye başladım, kemiklerimde ağrı, hareket kabiliyetim de yavaslama, ve yürümekte zorluk çekmeye başladım.

Yoğun ısrar üzerine gene insanları kırmadım ve Medipol hastanesi onkoloji den randevu alındı.

Keşke dinlemeseydim gene insanları.
Kemiklere sıçramış olduğunu öğrendik kanser tümörlerinin.

Hani ameliyat iyi olacaktı.
Hani zoru bitti kolay kısmı kalmisti.

Pazartesi felç riskine karşılık kemiklere ışın verilecek.

Ben yarın beni ameliyat eden hoca ile konuştum, kendisi bana nedense iyi gelmişti. 2 gün hastaneye yatıp bir enerji toplayıp kalan zamanimi felç olmadan geçirmek için son hamlemizi yapacagiz.

Geri sayıma gectigim bu süreçte, yanımda olan tüm arkadaşlarıma, çocukluk dostlarıma, bu süreçte yanımdan hiç ayrılmayan insanlara annem ve Selvet ablama teşekkür ederim, hakkınızı helal edin..

İyi veya kötü bir hayat senaryosu verildi bize. Benim rolümde buraya kadarmış.😥❤️

Bundan sonraki süreç Rocky filminde yerde kalmış Apollo misali, kalkmaya çalışmanın imkansız olduğu bir son raunda kaldı.” şeklinde ki kısa yazısının sonunu,”Bundan sonraki süreç Rocky filminde yerde kalmış Apollo misali, kalkmaya çalışmanın imkansız olduğu bir son raunda kaldı. Belki birdaha gorusemeyiz.
Hoşçakalın..
Elveda❤️ ”


BAYER’İN YAZISINA YÜZLERCE DESTEK MESAJI GELDİ

Murat Bayer’in endişeli bekleyiş,dayanılmaz ağrılarla geçen tedavi sürecinin yanı sıra umutsuzluk dolu hüzünlü cümleler kurulan veda yazısı okuyanları sarstı ve üzdü. 

Gazeteci Murat Bayer’in yazısının ardından sosyal medya hesabında bulunan yüzlerce arkadaşı ile dostu destek ve moral mesajı paylaştı. 


-Belgüzar Mesut Aktaş:
Selam Murat Bey, lütfen kendinizi bu şekilde bırakmayın. Gulen yüzünüz solmasın. Şuan itibariyle eğer mesajımı okursanız . Lütfen gülün. İnanın bu size iyi gelecek. Doktorlarımız size yardımcı olacak. Ama siz lütfen gülmeyi elden bırakmayın. İlacınız bu . Aileniz sevdikleriniz için yapın lütfen. Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim. Güzel kalbiniz yüzünüze yansımış,kesinlikle pes etmek yok. Güzel insan


-Kemal Göçebe:
Hayat da her zaman bir mucize vardır abimm..
Canı gönülden o mucizenin seninle yeşermesini diliyorum..
Hak Hızır yardımcın olsun..
O mucize seni bulsun tekrar hayata dört elle sarılmanı sağlasın..

-Hüseyin Gündoğdu:
Sen ne kadar veda desen de bizim veda etmeye niyetimiz yok. Dayan güzel kardeşim. Çok zor da olsa dayan.


-Alp Savaş Bakçık:
Murat kardeşim şu yazdığını bile yazmak çok büyük yürek ister. Sen özel bir insansın.

-Teoman Erol:
Ah be Murat.. 85’de SABAH’in onunde oynayan cocuktun…


-İlhan Üçer:
Kardeşim ne olursa olsun umudunu kaybetme Kazım Kanat'ı tanırsın 15 sene 4. evrede yaşadı ölümü de klima karşısında uyuyunca zatürreden oldu. Şimdi ona bile çare var

-Ahmet Korkmaz:
Sevgili Murat
Hayat zaten bir mücadele alanı değil mi? Sen bunun bilincinde bir insansın. Bence umutsuzluğa asla yer bırakmayacak yarınlara dair umudumuz var bizim… O zaman önümüzde tek şık var vazgeçmemek… Bu kadar insan senin için güzel şeyler yazıyor,ben de aynı şekilde güzellikleri paylaşacağımızı biliyorum.

-Serkan Yılmaz:
-Muratcım apolo sonra rokye hoca olmuştu buna göre hareket edelim seni seviyoruz

-Baha Güner:
Abim bu yazdıkların yürek ister bu da sende olduğunu hep kanıtlıyorsun ... takdirde ümitde allahtan ... ümidini kesme ... pes etme ... biliyorum bu lanet hastalığı ama sen direndikce o pes eder sen fenerli değilsin pes etmek yakışmıyor sana.... Allah sana güç kuvvet versin ....

-Alaattin Kıroğlu:
Murat abi bu maç buradan döner, en güzel zafer hikayeleri de böyle yazılır zaten. Zorluğunu yaşamayan bilemez ama sen kendindeki gücü unutma lütfen

-Ali Fuat Duatepe:
Sana ne söylesek derman olmayacak biliyorum. Aptalca saçmalamalar gelecek. Tarifsiz bir duygu bu.
Babamı aynı nedenden kaybettim yıllar önce. Yataktan kucaklayıp kaldırıp tuvalete götürürken, “Oğlum sadece sen canımı yakmadan kaldırıyorsun” demişti.
O zaman anlamıştım gününü bekleyen insanın beklentisini ne kadar düşürdüğünü.
Canının az yanmasını diliyor gözlerinden öpüyorum. Seninle 1. sayfada çalıştığımız günler hala aklımda.

Gazeteci Bayer’den sarsıcı son yazı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.