Gaye Turgut Evin'den duygulandıran mesaj...

Oyuncu Gaye Turgut Evin ve meslektaşı Deniz Evin, beraber rol aldıkları dizinin setinde tanıştılar. 2013 yılında nikah masasına oturan çift, yıl dönümleri duygusal bir mesajla kutladı.

Kendisi gibi oyuncu Deniz Evin ile birlikte mutlu bir hayatı paylaşan Gaye Turgut Evin, Instagram'dan eşi ile aşk pozlarını yayınlıyor.

Gaye Turgut Evin'den duygulandıran mesaj...

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Evin, geçtiğimiz gün paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Oyuncu, bu kez eşi ile 8'inci evlilik yıl dönümlerini romantik bir mesaj ile kutladı.

Gaye Turgut Evin, Deniz Evin ile düğün fotoğraflarını paylaşarak altına şu notu düştü:

Ve bizim masalımızın en güzel günlerinden biri bugün... Birbirimizin her şeyine katlanmaya, hayatın üstesinden beraber gelmeye, ellerimizi bırakmayacağımıza, beraber büyümeye, gülmeye, ağlamaya, birlikte hayaller kurmaya, evlilikte aşka dair ve çok güzele, yol arkadaşı, can yoldaşı, en yakın dost, sırdaş olmaya ve sayısız güzelliklere "Evet!" diyeli 7 sene bitmiş. 8'inci yılımız kutlu olsun sevdiğim, öteki yarım, eksik parçam, ruhumun güzel tarafı kocam... İyi ki sen...

Gaye Turgut Evin'den duygulandıran mesaj... - Resim : 2

Öte yandan oyuncu, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda "İlk adımı kim atmıştı?" sorusuna, "Çok fena yürüdüm ve yazdım. İlk adımı ben attım. Deniz’i görene kadar, evlilik düşünmüyordum" yanıtını vermişti.

Gaye Turgut Evin'den duygulandıran mesaj... ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya evlilik Gaye turgut evin deniz evin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.