"Gaybubet" evlerine operasyon düzenlendi! Çok önemli isim yakalandı...

Ankara polisi, bu sabah FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyon başlattı. Şu ana kadar 47 kişi gözaltına alındı. Aranan 40 kişi daha bulunuyor. Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen de yakalandı...

Ankara polisi, FETÖ'nün gaybubet evi olarak adlandırılan 65 adrese düzenlediği operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 87 şüpheliden 47'sini gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen de bulunuyor...

selman

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerince yürütülen çalışmalar sonucu, halen örgüt adına faaliyette bulunduğu tespit edilen 87 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Şüphelilerin kaldığı ve gaybubet evi olarak adlandırılan 65 adrese, Organize Suçlar ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 47 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin bu evlerde gizlenerek örgütsel faaliyetlerine devam ettikleri ve toplantılar yaptıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

"Gaybubet" evlerine operasyon düzenlendi! Çok önemli isim yakalandı... ile ilgili etiketler Ankara FETÖ Gözaltı Operasyon gaybubet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.