Gattuso'dan Fatih Terim'e flaş teklif!

Fatih Terim'in eski öğrencisi Gattuso fazla forma şansı vermediği Andre Silva'yı Galatasaray'a önerdi.

Son dönemde Fatih Terim'in en fazla sohbet ettiği isimlerden birisi Gennaro Gattuso.

Fotomaç'ın haberine göre, Terim, Milan'a hoca olan eski öğrencisinden Hakan Çalhanoğlu istemiş ancak olumsuz cevap almıştı. Rodriguez içinse, Augustinisson'u almaları durumunda sözü kapmıştı. Bu kez Gattuso'dan Terim'e kontra bir teklif geldi. Gattuso, sezon başında 38 milyon euro'ya alınan ama hayal kırıklığı yaratan Andre Silva'yı Galatasaray'a önerdi.

andre_silva

YARDIMCILARINA PAS ATTI

İkinci yarı için düşündüğü oyun planında 22 yaşındaki oyuncuya yer olmadığını kiralama için teklif yapılması durumunda yardımcı olma sözü verdi. 9.5 numara arayan ve Gomis'le beraber oynatacak oyuncu arayan Terim ise bu teklife olumlu yaklaştı. Gattuso ve Milan'ın Andre Silva konusunda yardımcı olmasını avantaj olarak gören Terim'in ikinci aşamada Portekizli oyuncuyu, Türkiye'ye gelme konusunda ikna etme işini ise bizzat Ümit Davala ve Elmander'e vereceği gelen bilgiler arasında.

Gattuso'dan Fatih Terim'e flaş teklif! ile ilgili etiketler Milan Galatasaray Fatih Terim Transfer gattuso andre silva
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.