Gasperini, Merih Demiral transferinden duyduğu mutluluğu dile getirdi

Milli futbolcu Merih Demiral'ı kiralık olarak kadrosuna katan Atalanta'nın hocası Gasperini, transfer nedeniyle mutlu olduğunu belirterek "Atalanta'ya en iyi şekilde katkı yapacağından şüphem yok." dedi.

23 yaşındaki milli futbolcu Merih Demiral, Juventus tarafından 30 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla Atalanta'ya kiralanmıştı.

Milli stoperin takımdan ayrılması, sosyal medyada Torino ekibinin taraftarlarının tepkisini çekerken, Demiral'ın değil Rugani'nin takımdan ayrılması gerektiğine dair eleştiriler paylaşılmıştı.

Christian Romero'yu 55 milyon Euro karşılığında Tottenham'a satan Atalanta'nın Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, Merih Demiral transferinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

GASPERİNİ'DEN AÇIKLAMA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası konuşan Gasperini"Merih Demiral transferinden çok mutluyum. Kalitesi belli bir isim. Atalanta'ya en iyi şekilde katkı yapacağından şüphem yok." ifadelerini kullandı.

İtalya kariyerine 2019'un başında Sassuolo'da adım atan Merih Demiral, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve yarım devre oynadıktan sonra İtalyan devi Juventus'a 18 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 

3 MİLYON EURO'YA KİRALANDI

Atalanta, milli stoperi iki sezon boyunca 32 karşılaşmada forma giydiği Juventus'tan 3 milyon Euro bedelle kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 

Gasperini, Merih Demiral transferinden duyduğu mutluluğu dile getirdi ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus atalanta Gian Piero Gasperini
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.