Gary Neville isyan etti: Kaç kişinin ölmesi gerekiyor?

Gary Neville, Premier Lig yönetimini koronavirüs salgınına rağmen ligleri yeniden başlatmak istemesi nedeniyle sert bir dille eleştirdi.

Premier Lig yönetimi, koronavirüs salgını sonrası ertelenen ligleri yeniden başlatmak için çalışmalar yaparken, Manchester United ve İngiltere Milli Takımı’nın eski oyuncusu Gary Neville, duruma tepki gösterdi.

Gary Neville isyan etti: Kaç kişinin ölmesi gerekiyor?

Sky Sports' a yaptığı açıklamada liglerin yeniden başlamasıyla Premier Lig’de oynayan futbolcuların koronavirüse yakalanma riskinin artacağını belirten Neville, futbolcuların karantinaya alınarak ve sürekli koronavirüs testlerine tabi tutularak güvende kalmalarının sağlandığını belirtti.

FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D’Hooghe’ın eylül ayına kadar futbol oynanmaması gerektiği şeklindeki uyarısını da hatırlatan Neville, Premier Lig yönetiminin ligleri başlatmak için acele ettiğini ve bunun futbolcuları riske atmak anlamını taşıyacağını söyledi.

 

Gary Neville isyan etti: Kaç kişinin ölmesi gerekiyor? ile ilgili etiketler Manchester United Koronavirüs Korona Premiere League Gary Neville
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.