Garanti BBVA'dan faizsiz desteği için son iki gün çağrısı! 5 bin TL'yi anında hesabınıza yatıracak!

Kasım ayının başında ilan etmiş olduğu faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans kampanyasına ilişkin son çağrısını yapan Garanti BBVA, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Her ay olduğu gibi kasım ayının başında da ilgili dönem boyunca geçerli olacak olan yeni kampanyalarını duyuran Garanti BBVA, yeni müşterileri için faizsiz ve masrafsız olarak yararlanabilecekleri taksitli nakit avans kampanyası geliştirdiğini bildirmişti. Söz konusu kampanyası için “son iki gün” çağrısı yapan banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Henüz banka müşterisi olmamış olan tüketiciler için geliştirmiş olduğu faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans kampanyasına ilişkin son çağrısını yapan Garanti BBVA, 30 Kasım tarihine kadar banka müşterisi olma sürecini tamamlayan vatandaşlara nakit desteği vereceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA’NIN TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI İÇİN SON İKİ GÜN!

Garanti BBVA'dan faizsiz desteği için son iki gün çağrısı! 5 bin TL'yi anında hesabınıza yatıracak!

Bankacılık sektörünün fark yaratan isimlerinden olan Garanti BBVA, 1 Kasım tarihinde duyurmuş olduğu yeni faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans kampanyasının, 30 Kasım tarihinde sona ereceğini bildirdi. Kampanya kapsamında ilk kez Garanti BBVA müşterisi olacak olan tüketicilere 5 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini belirten özel banka, ilgili borcun 6 aylık vade içerisinde ödenebileceğini ifade ederek tüketicilerin yüzlerini güldürdü.

GARANTİ BBVA’NIN TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA’nın faizsiz ve masrafsız avantajları ile geliştirmiş olduğu 5 bin TL üst limitli taksitli nakit avans kampanyası, nakde olan ihtiyaçları devam eden vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Tüketiciler “son iki gün” çağrısı yapılmış olan kampanyaya nereden başvuru yapacaklarını araştırmaya başladılar.

Garanti BBVA’nın avantajlı kampanyasına başvuru yapabilmek için öncelikle Garanti BBVA Mobil uygulamasının indirilmesi ve ilgili uygulama üzerinden banka müşterisi olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Sonrasında ise 14 gün içerisinde yine aynı uygulamada bulunan “başvurular” sekmesinden kredi kartı başvurusu yapılmalıdır.

Bankaya yapmış olduğu kart başvurusu olumlu sonuçlanan yeni müşteriler, 31 Aralık tarihine kadar bankanın mobil uygulamasının “başvurular” ekranından taksitli nakit avans kampanyasına katılım sağlayabileceklerdir.

Garanti BBVA'dan faizsiz desteği için son iki gün çağrısı! 5 bin TL'yi anında hesabınıza yatıracak! ile ilgili etiketler Garanti BBVA Kampanya faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.