Garanti BBVA emekliler için kesenin ağzını açtı! 6 bin TL'ye ek bin 500 TL'lik karşılıksız ödeme alma fırsatı!

Aralık ayı boyunca geçerli olacak olan emekli ek ödeme kampanyalarına ilişkin yeni bir metin yayınlayan Garanti BBVA, 7 bin 500 TL’ye varan ek ödeme hizmetine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

2022 yılına girildiği an itibari ile emekli vatandaşlar için avantajlı kampanyalar duyurmaya başlayan Garanti BBVA, emekli promosyonu kampanyası ile de fark yaratmayı başardı. Sene başından bu yana her yeni ayın ilk gününde emekli ek ödeme kampanyalarına ilişkin güncellemeler yapan Garanti BBVA, bugün itibari ile başvurulara açılan ve ay sonuna kadar devam edecek olan promosyon kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

1 Aralık tarihi itibari ile emekli promosyonu kampanyasının içeriğini düzenlediğini ifade eden Garanti BBVA, promosyon kampanyasına ek olarak bir ödeme kampanyası daha geliştirdiğini bildirdi. Söz konusu kampanyaları sayesinde emeklilerin kişi başı 7 bin 500 TL’ye kadar maaş harici ödeme alma fırsatı elde edebileceklerini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI ARALIK 2022

Garanti BBVA emekliler için kesenin ağzını açtı! 6 bin TL'ye ek bin 500 TL'lik karşılıksız ödeme alma fırsatı!

Senenin son emekli promosyonu kampanyasına ilişkin yeni bir duyuru yayınlayan Garanti BBVA, maaş hesabını 31 Aralık tarihine kadar banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesap için 3 yıl kalma sözü veren tüm emeklilere, şu tutarlarda ek ödeme hizmeti vereceğini bildirdi:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alan vatandaşlara: 3.600 TL
  • 500- 7.500 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 4.200 TL
  • 500- 10.000 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 5.400
  • 10 bin TL’nin üzerinde maaş alan vatandaşlara: 6.000 TL

GARANTİ BBVA’DAN FATURA TALİMATI VE KART HARCAMASI KAMPANYASI!

6 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu promosyon kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirmiş olduğunu belirten Garanti BBVA, maaş hesabını taşıdıktan sonra 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar Bonus kartı aracılığı ile toplamda 500 TL’lik harcama yapan tüm emekli müşterilerine bin 500 TL daha ödeme yapacağını ifade etti.

Garanti BBVA emekliler için kesenin ağzını açtı! 6 bin TL'ye ek bin 500 TL'lik karşılıksız ödeme alma fırsatı! ile ilgili etiketler Garanti BBVA emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.