Gara'daki harekatta 1 asker şehit oldu

Irak'ın kuzeyin bulunan ve Kandile giden yolun kapısı olarak görülen Gara bölgesinde devam eden Kartal Pençe-2 harekatında şehit sayısı 3'e yükseldi. Bölgedeki PKK kamplarını ve mağaraları tek tek temizleyen komandolar dün teröristlerle sıcak temas sağlamıştı. Çatışmada 2 asker şehit olurken 4 asker de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden biri bugün tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı şehit haberini internet hesabından paylaştı.

Açıklamada, "Irak kuzeyi Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtı'nda 10 Şubat 2021 tarihinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 11 Şubat 2021 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

 

Gara'daki harekatta 1 asker şehit oldu ile ilgili etiketler Şehit kartal pençe harekat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.