Gamze Özçelik'ten Gazze'ye yardım eli

Oyunculuğu bırakan Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile dünyanın dört bir yanında yardım ulaştırmaya devam ediyor. Eski oyuncu, bu kez İsrail'in saldırılarından zarar gören Gazze'nin yaralarını sarmak için harekete geçti.

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Komiser Zeynep karakteriyle hafızalara kazınan Gamze Özçelik, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı ve 11 gün süren saldırıları sonrası, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği'nin yaptığı yardımlarla bölge halkını yalnız bırakmadı.

Gamze Özçelik'ten Gazze'ye yardım eli

GAZZE'DEKİ HASTANELERE SAĞLIK MALZEMESİ ULAŞTIRDI

''Birlikte Gazze’nin yaralarını sarıyoruz. Yaralanan binlerce Filistinli kardeşimize umut oluyoruz'' diyen Özçelik, Gazze hastanelerinde eksik olan sağlık malzemelerini karşıladı.

Gamze Özçelik'ten Gazze'ye yardım eli - Resim : 2

GAZZE'DE SON DURUM

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı saldırılar, Hamas ile varılan ateşkes doğrultusunda 21 Mayıs'ta yerel saatle 02.00'de sona ermişti.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 66'sı çocuk, 39'u kadın olmak üzere 254 Filistinli hayatını kaybetmiş, 1948 kişi de yaralanmıştı.

Gamze Özçelik'ten Gazze'ye yardım eli - Resim : 3

Saldırılar nedeniyle Birleşmiş Milletlere (BM) göre 1000'den fazla, Filistinli kaynaklara göre ise 2 bine yakın konut yıkıldı, binlercesi de zarar gördü.

İsrail'in saldırılarında evleri yıkılan veya ağır hasar gören 100 binden fazla Filistinli de yerinden oldu.

Gamze Özçelik'ten Gazze'ye yardım eli - Resim : 4

 

Gamze Özçelik'ten Gazze'ye yardım eli ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Gazze Filistin İsrail Umuda Koşanlar Derneği israil saldırıları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.