Gamze Özçelik, kuyulara şehit isimleri verdi...

Afrika'da 'Umutlu Köyler' adını verdiği proje kapsamında su kuyuları açan Gamze Özçelik, köylerin eksikliklerini tamamladı. Ekibiyle yola devam eden Özçelik, açtığı kuyulara şehitlerin ismini verdi.


‘Payitaht: Abdülhamid’ dizisinde rol alan Gamze Özçelik, ‘Umuda Koşanlar Derneği’yle Afrika’da yaşayan mazlumlara elini uzatmaya devam ediyor.

DÖRT KÖYÜN EKSİKLERİNİ TAMAMLADI

Gamze Özçelik, en son ekibiyle birlikte yardım muhtaç yerlere giderek ‘Umutlu Köyler’ adında bölge kurdu. Bu proje kapsamında ‘Afrika’da susuz, gıdasız, ışıksız köy kalmasın’ diyerek yola çıkan ekip, dört köyün eksikliklerini tamamladı.

Gamze Özçelik, kuyulara şehit isimleri verdi...

Gamze Özçelik ve ekibi, bölgede bulunan kuyulara şehitlerin isimlerini verdi. İlk köy olan 'Şehit Uzman Çavuş Selim Topal'ın açılışı yapılırken “Şehit Eren Bülbül” ve “Şehit Razzan Al Najjar” adlı ‘Umutlu Köyleri’n açılışı ise ilerleyen günlerde gerçekleşecek! 

Gamze Özçelik, kuyulara şehit isimleri verdi... ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Afrika su kuyuları şehit isimler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.