Gamze okula gidebilmek için annesini arıyor!

Güney Koreli eşi tarafından terk edilen Erhan Soylu, kızını ‘velayeti annesinde olduğu’ için okula kayıt ettiremiyor. Mahkeme adres tespiti için ülkeye yazı yazdı.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre; Türkiye’den çalışmak için Güney Kore’ye giden Erhan Soylu ile Yun Jang No arasında duygusal ilişki başladı. Bu birliktelikten Gamze adında kızları dünyaya geldi. Bir süre sonra Türkiye’ye dönen ailenin hayatı şimdi ise çıkmaza döndü.

‘Gezmeye gidiyorum’ diyerek Güney Kore’ye dönen anne Yun Jang No’dan bir daha haber alınamadı. Okul çağına gelen Gamze’nin velayeti annesinde olduğu için kayıt işlemi yapılamadı.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne ‘velayetin değiştirilmesi’ davası açan Erhan Soylu, dilekçede “Güney Kore’de tanıştığım Yun Jang No ile birlikteliğimizden kızımız oldu. Bir süre sonra Türkiye’ye dönme kararı aldık. Eşim de geldi. Ancak yanımızda sadece 5-6 ay kalabildi. ‘Gezmeye gidiyorum’ diyerek gittiği Güney Kore’den bir daha dönmedi. Adresini de değiştirmiş. Kızım şu anda 6 yaşında. Velayeti annede olduğu için okula yazdıramıyorum” dedi.

Gamze okula gidebilmek için annesini arıyor! ile ilgili etiketler Güney Kore velayet annesini arıyor gamze
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.