Gamze Kaçmaz'dan boşanmaya hazırlanan Çetin Altay terapi alacağını açıkladı

'Oflu Hoca' tiplemesiyle tanınan oyucu Çetin Altay, 3 yıl nişanlı kaldığı Gamze Kaçmaz ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. . 5 yıldır evli olan ve bir kız çocukları bulunan çift boşanma kararı aldı. Çetin Altay, terapi alacağını açıkladı.

'Oflu Hoca'nın Şifresi', ' Moskova'nın Şifresi: Temel', 'Sümela'nın Şifresi', 'Bana Bir Soygun Yaz' gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 45 yaşındaki oyuncu Çetin Altay 2017 yılında Gamze Kaçmaz ile evlenmişti. 5 yıldır evli olan ve Meryem Mila adında bir kızları bulunan çift boşanma kararı aldı.

 ''EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAK İÇİN PSİKOLOJİK TERAPİ ALACAĞIM''

Çift, anlaşmalı olarak boşanma davası açmıştı. İkili, bazı sağlık problemleri nedeniyle duruşmaya katılamayınca dava da ileri bir tarihe ertelenmişti. Gamze Altay ile boşanma arifesinde olan Çetin Altay, "Bazı şeyler yolunda gitmiyor ama ortada bir çocuğumuz var. Ben yine de evliliğimizi kurtarmak için psikolojik terapi alacağım. Umarım bu sıkıntılı günleri atlatırız" dedi.

Gamze Kaçmaz'dan boşanmaya hazırlanan Çetin Altay terapi alacağını açıkladı

Altay açıklamasının devamında ise ''Çocuğumuzun bu durumdan etkilenmemesi lazım. Eğer bu süreci yenemezsek yine Gamze'nin de çocuğumun da arkasında duracağım aslan gibi. Allah hakkımızda hayırlısını versin ama evlilik bu dönemde yürütülmesi çok zor bir süreç. Eğer bazı şeyler tıkanıyorsa en azından karşılıklı saygıyı kaybetmemek için bitirmek doğru olan karar olabilir bunu zaman gösterecek.'' ifadelerini kullandı.

Gamze Kaçmaz'dan boşanmaya hazırlanan Çetin Altay terapi alacağını açıkladı ile ilgili etiketler Çetin Altay Gamze Kaçmaz boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.