Gamze Açar olayı nedir? Gamze Açar kimdir? Öldürüldü mü intihar mı etti?

Gamze Açar olayı nedir? Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Açar’ın termal otelde 5. kattan düşerek ölmesi bir anda sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Peki, Gamze Açar kimdir? Gamze Açar öldürüldü mü yoksa intihar mı etti? Gamze Açar haberi detayları burada…

Gamze Açar olayı nedir sorusu sosyal medyada gündem oldu. Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bir termal otelde yaşanan olayda 17 yaşındaki Gamze Açar, gelen son iddialar doğrultusunda sözde devre mülk satıcılığı adı altında kurulan sahte bir şirketin satış danışmanı ilanındaki numara ile önce iletişime geçti.

Açar daha sonrasında sahte şirketin elemanları tarafından önceki gece Kızılay’dan alındıktan sonra otelde konaklaması için Kızılcahamam’a getirildi. 3 kişi tarafından otele getirilen Açar’ın, lobideki görevli atlatılarak otel odasına götürüldüğü iddia edildi. Otelde konaklamaya başlayan Açar’ın sabah saat 08.00 sıralarında otelin 5. katından aşağı düştüğü ihbarı alındı. Açar, önce Kızılcahamam Devlet Hastanesine ve oradan da Ankara Şehir Hastanesi’ne gönderildi.

Gamze Açar kimdir?

Açar’ın yakın çevresinden alınan son bilgiler doğrultusunda intihar etmeyi düşünmeyen, ailesine ve yakın çevresine çok bağlı, hayat dolu bir genç kız olduğu söylendi. Açar’ın cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu önüne gelen yakınları ve arkadaşları ise Açar’ın ölümünün şüpheli olduğunu ve araştırılıp gerçeğin ortaya çıkarılmasını istediler.

Gamze Açar olayı nedir? Gamze Açar kimdir? Öldürüldü mü intihar mı etti?

Gamze Açar öldürüldü mü, intihar mı etti?

Açar’ın babası Ferhat Açar, “Aile olarak olayın takipçisiyiz. Olayda adı geçen otelden, zanlılardan şikayetçi olduk. Yaşanan bu durumun araştırılıp gerçeğin ne olduğunun ortaya çıkarılması için uğraşacağız” dedi.

Sınıf arkadaşlarından Kardelen Yıldız ise, “Gamze hayat dolu, idealleri olan bir kızdı. Asla kalkıp intihar edecek bir insan olmadı ve olmayacaktı ta ki bu olay başına gelene kadar. Çok fazla hayali vardı. Okul içinde okul dışında neşe kaynağımızdı. Bu olay bizi derinden üzdü Gamze’nin başına geldi artık başka Gamzelerin başına gelmesin istiyoruz" diye konuştu.

Gamze Açar’ın cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Antalya Karaöz’e götürüldü.

 

Gamze Açar olayı nedir? Gamze Açar kimdir? Öldürüldü mü intihar mı etti? ile ilgili etiketler Ankara Kızılcahamam Gamze Açar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.