Game of Thrones’un yıldızı Lena Headey malikanesini satıyor!

Game of Thrones dizisinde Cersei Lannister adını taşıyan acımasız kraliçe rolüyle son 6 yıldır ekranlarımızın baş tacı olan Lena Headey, malikanesini satıyor. Headley, üç sene önce değeri 790 bin dolar olan malikanesini yenileyerek 1.945 milyon dolara satışa çıkardı...

1950 esintilerinin modern mimariyle harmanlandığı malikanede beş yatak odası, beş banyo ve su tasarrufu sağlayan çimsiz, havuz ve oturma alanının olduğu geniş bir bahçe bulunuyor. Malikanenin iç odalarının çoğunda geri dönüşümlü zikzak parke motifleri yer alıyor. Malikanenin kullanım alanı ise tam tamına 269 metre kare genişliğinde. Malikanenin en şık odası ise, beyaz duvarlarda tuğla ile örülmüş açık bir şöminenin yer aldığı ve iki duvar boyunca uzanan geniş camların gün ışığını eve doldurduğu modern bir şekilde döşenmiş oturma odası.

Odada ayrıca beyaz ahşap dolaplı açık bir mutfak ve mavi – beyaz renklerden oluşan, oldukça şık; iç açıcı yer döşemeleri bulunuyor. Mutfak dolapları arasındaki döşemelerde ise minimal yuvarlak aynalar kullanılmış. Mutfak barındaki sandalyeler de dekora uygun bir şekilde maviyle kaplanmış. Oda da ayrıca ahşap mobilyalarla döşenmiş samimi bir yemek alanı da mevcut. Oldukça geniş olan tavan da malikanedeki ferahlık konseptini tamamlıyor. Mutfaktaki bar masasının arkasındaki kapı ise, geniş bahçeli bir aile odasına açılıyor.

Lena-Headeynin-evi-1

Kaliforniya’nın cafcaflı hayatında, bu tip kişisel açık alanlar yıldızlar için çölde vaha gibi oluyor. Bahçenin dikkat çeken kısmı ise etrafında hamamı hatırlatan gri taşlarla çevrilmiş oturma alanının olduğu su havuzu. Havuzun üstü bahçeye samimiyet katan ufak ampullerle ışıklandırılmış. Havuz sonrası için hazırlanan açık duş ise, taş duvarda büyüyen bitkilerin arasına konumlandırılmış. Bahçedeki koltuklar da açık havanın keyfini çıkarmak ve film setlerinin yorgunluğunu atmak için biçilmiş kaftan gibi görünüyor. Alçak tavanlı yatak odasında ise yine beyaz duvarlar, ahşap mobilyalar ve zıtlık yaratmak için koyu renk bir yatak kullanılmış.

Lena-Headeynin-evi-2

HOLLYWOOD ŞATAFATINDAN UZAK

Ultra lüks ve gözü yoracak kadar şatafatlı Hollywood yıldızı evlerinin aksine, Lena Headey’in malikanesi oldukça mütevazi ve zarif görünüyor. Malikanede genel olarak mavi, kahverengi ve grinin tonları hakim; renksiz ve beyaz ahşap da malikanede kullanılan iç mimari ögelerinin temelini oluşturuyor. Beyaz rengin ve ahşabın domine ettiği malikane, insanın içini açacak ferahlığı yaratıyor. İç mimarideki sadelik, Lena Headey’in set ışıklarının ardındaki kişiliği hakkında da fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Lena-Headeynin-evi-5

Game of Thrones’un yıldızı Lena Headey malikanesini satıyor! ile ilgili etiketler Game of Thrones cersei lannister lena headey
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.