Game of Thrones'un senaristi kim? GoT'u kim yazdı?

Game of Thrones'un senaristi kim? HBO ekranlarında yayınlanan ve tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones'un 8. sezonu bugün yayınlanan son bölümün ardından sona erdi. Son sezonu beğenmeyen izleyiciler dizinin senaristlerini topa tuttu. İnternette ise Game of Thrones'un senaristi kim ve GoT'u kim yazdı sorularına yanıt aranıyor. Konu hakkında detaylar haberimizde. Peki GotT'u kim yazdı? Game of Thrones dizisinin senaristleri kim? İşte detaylar...

Game of Thrones'un senaristi kim? 17 Nisan 2011 yılında başlayan Game of Thrones, 20 Nisan 2019 günü sona erdi. Dizinin final sezonundan memnun kalmayan izleyiciler ise senaristleri suçladı. İnternette Game of Thrones'un senaristleri hakkında araştırmalar başladı. GoT'u kim yazdı, Game of Thrones dizisinin senaristleri kimler gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones'un senaristi kim? İşte yanıtı...

GAME OF THRONES'UN SENARİSTİ KİM?

Dünya çapında kültleşme yolunda ilerleyen bu yapımın senaristliği David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin ve Jane Espenson dörtlüsü tarafından yapılmaktadır.

Game of Thrones’un yönetmen kadrosu Tim Van Patten, Brian Kirk, Daniel Minahan ve Alan Taylor şeklindedir.

Game of Thrones’un yapımcılık görevini ise David Benioff, D.B. Weiss ve George R.R. Martin üstlenmiştir.

DAVİD BENİOFF KİMDİR?

David Benioff (doğum adı: David Friedman, 25 Eylül 1970) , Amerikalı roman yazarı, senaryo yazarı, televizyon yapımcısı ve televizyon yönetmeni. Eleştirel başarı elde eden HBO dizisi Game of Thrones'un yaratıcılarından biri ve dizi sorumlusudur.

GEORGE R. R. MARTİN KİMDİR?

George Raymond Richard Martin (d. 20 Eylül 1948), Amerikalı yazar ve fantezi, korku ve bilim kurgu senaryo yazarı. Kendisi en çok Türkçeye Buz ve Ateşin Şarkısı olarak çevrilen ve daha sonra Game of Thrones adıyla dizisi çekilen A Song of Ice and Fire isimli epik fantezi roman serisinin yazarı olarak bilinir. Martin, Time tarafından "2011'in en etkili 100 kişisi" arasına seçilmiştir. Buz ve Ateşin Şarkısı serisi ile daha çok adını duyurmuştur.

Game of Thrones'un senaristi kim? GoT'u kim yazdı? ile ilgili etiketler Game of Thrones GoT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.