Game of Thrones davası da FETÖ kumpası çıktı!

İzmir'de askeri öğrencilere Game of Thrones dizisi izlettiği gerekçesi ile "Disiplinsizlik" suçlaması ile TSK'dan atılan 4 öğrenten subay 7 yıl süren yargılamanın ardından beraat etti. Davanın açılmasında rol alan 12 subay FETÖ ile bağlantılı oldukları ve darbeye katıldıkları gerekçesi ile yargılanıyor.

İzmir Maltepe Askeri Lise Yabancı Diller Bölümü’nde yabancı dil eğitimini pekiştirmek için öğrencilerine Game of Thrones dizisini izlettirdikleri için ‘disiplinsizlik’ gerekçesiyle TSK’dan atılan ve ‘Çocuğa müstehcen yayın göstermek ve izletmekle’ suçlanıp yargılanan 4 öğretmen subay, 7 yıl sonra İzmir 25.Asliye Ceza Mahkemesi’nde beraat etti.

Subayların avukatı Ozan Açıkalın şunları söyledi: “Bunun TSK içine sızan FETÖ’cülerin kumpası olduğunu biliyorduk. Derdimizi kimseye anlatamıyorduk.

Müvekkilerimizden üçü daha önce emekliliklerini istedikleri için ihraç kararı yok hükmünde oldu. Ancak Yüzbaşı İskender Gülbahar için durum öyle olmadı. Bu mağduriyetin biteceğini düşünüyoruz.”

Davanın açılmasında rol oynayan 12 subay FETÖ ile bağlantıları olduğu ve bazıları da darbe girişiminde aktif rol oynadıkları iddiasıyla yargılanıyor.

Game of Thrones davası da FETÖ kumpası çıktı! ile ilgili etiketler Game of Thrones FETÖ kumpas subay beraat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.