Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm nasıl izlenir?

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm nasıl izlenir? 17 Nisan 2011 tarihinde hayatımıza giren Game of Thrones, 8 yılda 8 sezon ile izlenme rekorları kırdı ve bu sabaha karşı yayınlanan 8. sezon 6. bölümü ile final yaptı. İnternette ise Game of Thrones 8. sezon 6. bölümünü izlemek isteyenlerin araştırmaları sürüyor. GoT hangi kanalda, final bölümü nereden izlenir sorularına yanıt aranıyor. İşte konu hakkında tüm detaylar. Peki Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm nasıl izlenir? İşte yanıtı...

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm nasıl izlenir? George R.R. Martin'in kitabından esinlenerek çekilen Game of Thrones dizisi bugün yayınlanan 8. sezon 6. bölümüyle final yaptı. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler de internette GoT hangi kanalda yayınlanıyor, Game of Thrones nasıl-nereden izlenir gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm izlemenin yolları nelerdir? GoT hangi kanalda? İşte detaylar...

GAME OF THRONES 8. SEZON 6. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Game of Thrones, ABD'de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk tarafından Türkçe altyazılı bir şekilde yayınlanacak. Diziyi takip edip izleyebilmeniz için Digiturk üyeliğinizin bulunması gerekiyor.

Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü 19 Mayıs'ı 20 Mayıs'a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00'te Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Kaçıranlar için dizinin tekrarı ise 20 Mayıs akşamı tekrardan ekranlara gelecek.

GAME OF THRONES FİNALİ İÇİN İŞE GİTMEYECEKLER!

Yapılan araştırmaya göre ABD'de 10.7 milyon çalışan Game of Thrones finali yüzünden işe gitmemeyi planlıyor. Bu çalışanların yalnız 5.8 milyonu dizinin yayımlandığı pazar günü çalışıyor. Kalan 4.9 milyon ise pazar akşamı finali izleyip pazartesi günü işten bir şekilde izin almayı planlıyor. Bunun yanında hangi Game of Thrones karakterinin altında çalışmak istediği sorulan çalışanların yüzde 28'i Jon Snow cevabını verdi.

GOT 8. SEZON BÖLÜM BİLGİLERİ

Öte yandan, diğer sezonlardan farklı olarak 6 bölümden oluşan GOT 8. sezon bölüm ve süreleri de ise şu şekildeydi;

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak

2, Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak

3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak

4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak,

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Game of Thrones GoT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.