Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? George R. R. Martin'in kitap serisinden esinlenerek çekilen Game of Thrones (Taht Oyunları) final sezonuyla izleyicisiyle buluştu. 2 buçuk yıl süren aranın ardından çıkan 8. sezonun ilk 2 bölümü yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Şimdi ise gözler GoT'un 8. sezon 3. bölümünün ne zaman yayınlanacağında. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? Bölüm kaç dakika sürecek?

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? HBO ekranlarında yayınlanan GoT, büyük hayran kitlesiyle sonunda buluştu. Final sezonunun ilk 2 bölümü yayınlanırken, büyük savaşın gerçekleşeceği beklenen 8. sezon 3. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. İnternette de Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak, bu bölüm kaç dakika sürecek gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Game of Thrones 8. Sezon heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Türkiye saati ile gece saatlerinde yayınlanan Game of Thrones’un 8. Sezon 2. Bölümü 21 Nisan gecesi yayınlandı.

Game of Thrones 8. sezon 3. bölümü 28 Nisan'ı 29 Nisan'a bağlayacak gece saat 04.00'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON YAYIN TARİHLERİ

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak,
2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak,
3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak,
4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak,
5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak,
6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜMDE NE OLACAK? BÜYÜK SAVAŞ GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Game of Thrones'un 8. sezon 2. bölümü izleyicisiyle buluştu. Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm öncesi, Az Gezenlere karşı galibiyet planı yapan insan ırkı, ejderha camlarını işlemeye başladı. Kışyarı'nda bir yandan savunma hattını oluşturmaya çalışanlar, diğer yandan da içerde yaşanan tartışmaların önüne geçmeye çalışıyor. Jaime Lannister'ın da dahil olduğu müttefikler, bölümün sonunda Ak Gezenlerle karşı karşıya savaş meydanına çıktı.

GAME OF THRONES

Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonu HBO tarafından Temmuz 2016'da duyuruldu. Diğer altı sezonun 10 bölümü ve yedinci sezonun yedi bölümünün aksine bu sezon altı bölüme sahip olacak. Tıpkı altıncı ve yedinci sezonda olduğu gibi bu sezon da George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden olmayan bazı bölümler ile birlikte Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı henüz yayımlanmayan son iki romandan uyarlanılarak çekilecektir. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, 14 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019'da bitecektir.

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Game of Thrones HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.