Galler İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası B Grubu 2. maçında Galler ile İran milli takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Galler İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

2022 FIFA Dünya Kupası B Grubu 2. maçında Galler ile İran milli takımları karşılaşıyor. Ahmed bin Ali Stadı'nda 25 Kasım Cuma günü saat 13.00’da başlayacak Galler İran maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Tarihinde Dünya Kupası'na ikinci kez katılan Galler, gruptaki ilk maçında, son dakikalarda Gareth Bale'in attığı penaltı golüyle ABD ile berabere kalmıştı.

Protestoların damga vurduğu karşılaşmada ise İran, İngiltere'ye 6-2 mağlup olarak turnuvaya kötü bir başlangıç yapmıştı.

Galler İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Muhtemel 11’ler

Galler: Hennessey, Mepham, Rodon, Davies, Roberts, Ramsey, Morrell, Williams, Bale, James, Moore.

İran: H.Hosseini, Moharrami, Pouraliganji, M.Hosseini, Mohammadi, Jahanbakhsh, Noorollahi, Ezatolahi, Hajisafi, Amiri, Taremi.

Galler İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galler İran 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.