Galaxy note 7'ler iletişime kapatılıyor!

Samsung, Galaxy Note 7'nin batarya ısınması ve patlama olaylarından sonra büyük tepki toplamıştı.

Telefonun üretimi durdurmuş ve telefon sahiplerinden telefonlarını iade etmesi için uyarıda bulunmuştu.Telefon sahipleri yüksek fiyatlar ödeyip aldıkları telefonları geri vermek istememişlerdi. Samsung da bu durumu engellemek için yeni güncellemelerle Note 7 şarjını aşagı seviyelere çekmişlerdi.

041120161154225677792_3.jpg

Bugün ise farklı bir olay yaşandı. Note 7 için Yeni Zelanda'dan enterasan bir engelleme kararı daha geldi. Yeni Zelandalı Telecommunications Forum (TCF) operatörü, yaşanan patlama olaylarından sonra Galaxy Note 7'yi kara listeye alıdınğnı açıkladı. Bilindiği üzere operatörler kullanıcıların hangi telefonu kullandıklarını görebiliyorlar. Telecommunications Forum (TCF) operatörü'de Note 7 kullanıcılarını kara listeye alarak, iletişimlerini kesmeye başlayacağını duyurdu.

Dünya genelinde uygulanacak

18 Kasım tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan bu kara liste olayının ilerleyen günlerde dünya genelinde de uygulanması bekleniyor.

Galaxy note 7'ler iletişime kapatılıyor! ile ilgili etiketler patlama Galaxy Note 7 Note 7 yasak iletişim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.