Galatasaraylı yıldızdan şaşırtan açıklama

Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson kendisiyle ilgili merak edilenleri açıkladığı bir röportaj verdi. Transferde adı İngiltere Premier Lig takımlarıyla anılan genç stoper, bu konuları düşünmediğini ve yalnızca Galatasaray'a odaklı olduğunu söyledi. Öte yandan Nelsson, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler hakkındaki soruya flaş bir yanıt verdi.

Galatasaray'ın genç stoperi Victor Nelsson önemli açıklamalarda bulundu. Transferi düşünmediğini ifade eden Danimarkalı stoper, Fatih Terim ve Domenec Torrent ile ilgili konuştu.

Milliyet'e konuşan Nelsson, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki futbolcusu Arda Güler hakkındaki soruya flaş bir yanıt verdi.

"ARDA GÜLER'İ TANIMIYORUM"

Victor Nelsson, "Zor bir sezon olarak geçti. Kupa kazanamadık. Galatasaray için oynuyorsanız işin sonunda bir kupa kazanmanız gerekiyor. Avrupa'da iyi mücadele ettik ama yetmez. Galatasaray'da oynuyorsanız kazanma odaklı olmalısınız. Bunun bir bahanesi yok. Herhangi bir şekilde açıklanacak bir şey yok." ifadelerini kullandı. 

 

Galatasaraylı yıldızdan şaşırtan açıklama ile ilgili etiketler Arda Güler Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.