Galatasaraylı Podolski'den Nusret taklidi

Galatasaray futbol takımı, sabah antrenmanının ardından mangal partisi düzenledi. Partiye Podolski'nin Nusret taklidi yapması damga vurdu.

Sarı-kırmızılı ekibin bu sabah yaptığı antrenman sonrasında başkan Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolculara mangal partisi düzenledi.

Mangal partisi son derece keyifli ve coşkulu bir ortamda gerçekleşirken, başkan Dursun Özbek futbolculara yaptığı kısa konuşmada, "Bana son derece pozitif enerji verdiniz. İstekli ve arzulu oluşunuz beni son derece mutlu etti. İnşallah Fenerbahçe maçını kazanacaksınız ve hepimizi sevindireceksiniz" dedi.

PODOLSKİ'DEN TUZ SERPME HAREKETİ

Partide bulunan tecrübeli oyuncu Podolski de, Nusret'in dünya çapında meşhur olmasına neden olan tuz serpme hareketini yaptı. Podolski'nin bu anı, fotoğrafçıların objektifine yakalandı.

podolski-ic

Galatasaraylı Podolski'den Nusret taklidi ile ilgili etiketler Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.