Galatasaraylı oyuncular Gomis, Selçuk ve Feghouli maçı değerlendirdi!

Trabzonspor galibiyeti sonrası Galatasaray'lı futbolcular Gomis, Selçuk İnan ve Feghouli yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor galibiyeti sonrası Galatasaray'lı futbolcular Gomis, Selçuk İnan ve Feghouli yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gomis'in açıklamaları:

"Hızlı başladık, hızlı bir şekilde golü attık. Ama tabii milli takım arasından dolayı sonrasında biraz zorluk çektik. Çok kolay değildi. Milli takıma Galatasaray gibi büyük takımlar çok oyuncu gönderiyor. Zor bir hafta geçirdim. Bu akşam her zamanki gibi oynamadım ama Fatih Hoca bana güvendi. Her zaman bana sorumluluk veriyor. Hem ona, hem de sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın daha iyi olması için elimden geleni yapıyorum."

Feghouli'nin açıklamaları:

"Lider kalmak için kazanmamız çok önemliydi. Ben de bu maçta gol atmak istiyordum, Mariano'nun pasıyla golümü attım. Mariano da Linnes de çok iyi oyuncular, onlarla oynamaktan zevk alıyorum. İyi ki varlar."

Selçuk İnan'ın açıklamaları:

"Taraftarımız teşekkürü hak ediyor. Bugün inanılmaz bir destek verdiler. Hocamız şampiyon gibi oynamamızı istedi, bunu da sahaya yansıttığımızı düşünüyorum."

"Her maç final, o gözle bakıyoruz. Bugün finalin ilk ayağıydı, kazanmasını bildik. Önümüzdeki maça da şampiyonluk maçı olarak bakıyoruz. Şampiyonluk son haftaya kadar gidebilir, önemli takımlar var."

Galatasaraylı oyuncular Gomis, Selçuk ve Feghouli maçı değerlendirdi! ile ilgili etiketler Selçuk Feghouli Galatasaray gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.