Galatasaraylı futbolcular penaltıya itiraz etti

Corendon Alanyaspor, Galatasaray'a karşı 15. dakikada penaltı kazandı. Sarı kırmızılı futbolcular, bu karara uzun süre itiraz etti. 1. haftadan sonra ilk kez aleyhine penaltı çalınan Galatasaray, bu sezon ilk kez penaltı vuruşundan topu ağlarında gördü. 1. haftadaki penaltı pozisyonunda Antalyasporlu Luiz Adriano, fırsatı değerlendirememişti.

Corendon Alanyaspor, Galatasaray'a karşı 15. dakikada penaltı kazandı. Galatasaray'ın 1-0 öne geçmesinden saniyeler sonra Alanyasporlu Yusuf Özdemir, ceza sahası sol çaprazından içeri girdi.

Yusuf Özdemir ortasını yaptıktan sonra yerde kaldı. Hakem Abdülkadir Bitigen, Yusuf'un Sacha Boey'in müdahalesi sonrası yerde kaldığını belirtti ve penaltı noktasını gösterdi.

Galatasaraylı futbolcular, penaltı kararına uzun süre itiraz etti ancak VAR'dan da aksi yönde bir bildirim gelmedi. 17. dakikadaki penaltı vuruşu için Efecan Karaca beyaz noktaya geldi ve topu ağlara gönderdi.

Galatasaraylı futbolcular penaltıya itiraz etti ile ilgili etiketler Alanyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.