Galatasaray'ın yeni transferleri Yusuf Demir ve Mathias Ross İstanbul'a ayak bastı!

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray, sürpriz bir ismi daha kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı takım, bir dönem Barcelona'da forma giyen Yusuf Demir'i renklerine bağladı. 19 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Öte yandan Galatasaray 21 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross ile de anlaşmaya varmıştı. Ross'da, sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi..

Galatasaray, bir dönem Barcelona forması da giyen Yusuf Demir ile anlaşmaya vardı.

19 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılarla sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

YUSUF DEMİR KİMDİR?

Yusuf Demir, 2 Haziran 2003'te Avusturya'nın Wien kentinde dünyaya geldi. Futbola Rapid Wien'in altyapısında başlayan Yusuf Demir, 2021 yazında Barcelona'ya 1 yıllığına kiralandı. Devre arasında kulübü Rapid Wien'e geri dönen 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon 5 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Yusuf Demir'in güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

STOPERE VİKİNG DESTEĞİ

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Aalborg'un 21 yaşındaki stoperi Mathias Ross Jensen'de, İstanbul'a geldi.

Ross için Vitesse ile görüşen ancak anlaşamayan Aalborg, Galatasaray ile masaya oturdu. Danimarka kulübü, 21 yaşındaki milli stoperi için 1.7 milyon euro istedi. Ayrıca, bu bedele ek olarak çeşitli başarı bonusları ve bir sonraki satışa yönelik pay talep etti.

Galatasaray, Aalborg ile orta yolu buldu ve anlaştı.

DAHA 21'İNDE 104 PROFESYONEL MAÇ

Aalborg altyapısından yetişen Mathias Ross, 17 yaşında profesyonel oldu ve düzenli olarak süre bulmaya başladı. 21 yaşında olmasına karşın Aalborg formasıyla 104 resmi maça çıktı. Ross, Danimarka alt yaş milli takımlarında da toplam 32 kez forma giydi.

MATHIAS ROSS KİMDİR?

Mathias Ross, 15 Ocak 2001 tarihinde Danimarka'nın Aalborg şehrinde dünyaya geldi. Ross futbola Aalborg'ın altyapısında başladı. Danimarkalı futbolcu 21 yaşında olmasına rağmen bu kulüpte kaptanlığa kadar yükselme başarısı gösterdi. Mathias Ross, Aalborg ile toplamda 104 karşılaşmaya çıktı ve 6 gol 1 asistlik performans sergiledi. Genç savunmacı bu sezon 8 maçta görev aldı ve 1 gol katkısında bulundu. 21 yaşındaki oyuncu stoper bölgesinde görev alıyor ve sağ ayağını kullanıyor. Mathias Ross'un güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olarak belirtiliyor.

.

Galatasaray'ın yeni transferleri Yusuf Demir ve Mathias Ross İstanbul'a ayak bastı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer İstanbul Yusuf Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.