Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor: Derrick Köhn ile anlaşma tamam!

Galatasaray Kulübü, 25 yaşındaki Alman sol bek Derrick Köhn ile anlaşma sağladı. Köhn'ün bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray, Bundesliga 2 (Almanya 2. Futbol Ligi) takımlarından Hannover'de forma giyen sol bek Derrick Köhn ile anlaşma sağladı.

Köhn'ün bu akşam İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından sarı kırmızılı takıma imza atması bekleniyor.

BU SEZON 3 GOL, 6 ASİSTİ VAR

Gana asıllı Alman sol bek, bu sezon 21 maçta forma giydi ve takımına 3 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı. Köhn'ün Hannover ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

HOLLANDA'DA DA OYNADI

Bramfeld, Hamburg ve Bayern Münih alyapılarında forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında Hollanda temsilcisi Willem'e transfer olarak A takım seviyesinde forma giymeye başladı.

HANNOVER'DE 56 MAÇ

2022'de 500 bin Euro bonservis bedeliyle Hannover'e imza atan Derrick Köhn, Alman takımında forma giydiği 56 maçta 8 gol atarken, 12 de asist yaptı.

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor: Derrick Köhn ile anlaşma tamam! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.