Galatasaray'ın yeni transferi Elabdellaoui İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Sarı-kırmızılıların anlaşmaya vardığı sağ bak Omar Elabdellaoui İstanbul'a geldi. Galatasaray, Omar Elabdellaoui ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Omar Elabdellaoui'yi taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na geldi. Omar, Olympiakos ile yollarını ayırmıştı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, Norveçli sağ bekin İstanbul'a gelişinin ardından Galatasaray, oyuncuyla görüşmelerin başladığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Omar Elabdellaoui'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Galatasaray'ın yeni transferi Elabdellaoui İstanbul'a geldi

Kırmızı-beyazlı takımla 2019-2020 sezonunda Yunanistan Süper Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Yunanistan Kupası'nda toplamda 47 maça çıkan Elabdellaoui, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Norveçli futbolcu, Olympiakos formasıyla bu sezon Yunanistan Ligi şampiyonluğu elde etti.

Galatasaray'ın yeni transferi Elabdellaoui İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.