Galatasaray'ın yeni transfer hedefi belli oldu!

Galatasaray, son olarak yaptığı Nicolo Zaniolo transferinin ardından yeni bir transfer yapmaya hazırlanıyor. İtalya basınında yer alan habere göre Galatasaray, Atalanta forması giyen ve piyasa değeri 35 milyon euro olan 20 yaşındaki genç santrfor Rasmus Hojlund'u renklerine bağlamak istiyor. İşte detaylar...

Sezon başında Icardi, Mertens, Mata devre arasında Nicolo Zaniolo gibi yıldız bir ismi renklerine bağlayan Aslan'ın yeni hedefi belli oldu.

BİRÇOK TAKIMIN TAKİBİNDE

Tutto Atalanta'da yer alan habere göre Galatasaray, Atalanta forması giyen 20 yaşındaki genç santrfor Rasmus Hojlund için nabız yokluyor. Haberde yıldız futbolcu için Bayern Münih, Arsenal, Newcastle United ve Manchester United gibi takımların da pusuda olduğu vurgulandı.

Atalanta'nın sezon başında Sturm Graz'dan kadrosuna kattığı Danimarkalı golcü özellikle milli takımdaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tutto Atalanta'nın haberinde Galatasaray'ın oyuncu için zorlu bir yarışta olduğunun altı çizildi.

Atalanta'nın ise genç golcüyü en azından bir sezon daha kadrosunda tutarak gelecekte 80 milyon euro civarında bir rakama satmak istediği ifade edildi. Atalanta formasıyla 25 karşılaşmada görev alan Hojlund, bu maçlarda 8 gol atarken 2 de asist yaptı. Danimarkalı futbolcunun, İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

RASMUS HOJLUND KİMDİR? 

4 Şubat 2003 tarihinde Kopenhag'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Boldklubben af 1893 Youth altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Bröndby IF, Holbaek ve Kopenhag formaları giydi. 28 Ocak 2022 tarihinde FC Kopenhag'dan Avusturya temsilcisi Sturm Graz'a 1.8 milyon euro karşılığında transfer oldu. Burada iyi bir performansa imzasını atan Hojlund, 27 Ağustos 2022'de İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'ya 17.2 milyon euro bonservis bedeliyle gitti.

1.91 cm boyundaki Hojlund, forvet hattında santrfor olarak görev yapıyor. 20 yaşındaki genç oyuncu ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 35 milyon euro...

Galatasaray'ın yeni transfer hedefi belli oldu! ile ilgili etiketler Rasmus Hojlund Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.