Galatasaray'ın yeni 6 numarası Erick Pulgar hakkında ilginç detay..

Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent’in takımın başına geçer geçmez ilk sıraya yazdığı 6 numara transferini de bitirdi. Sarı kırmızılılar bir süredir Fiorentina ile görüşmelerini sürdürdüğü Şilili ön libero Erick Pulgar’ın transferinde de mutlu sona ulaştı. 28 yaşındaki yıldızı bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaleci sorununu Barcelona B takımında Inaki Pena, golcü sorununu da eski yıldızı Bafetimbi Gomis'le çözen Galatasaray, Şilili defansik orta saha oyuncusu Erick Pulgar'ı da bitirdi. 28 yaşındaki yıldızı bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Domenec Torrent'in çok istediği 6 numara, Fiorentina'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Taraftarı heyecanlandıran bu transferde, Galatasaray'ın yeni sportif direktör Luis  Campos'un imzasıy bulunuyor. 

Edinilen bilgiye göre; Sarı-Kırmızlı yönetim bu transfer için Serie A ekibine kiralama ücreti ödemeyecek. Sadece oyuncunun sezonun kalan kısmındaki ücretini karşılanacak.

GARY MEDEL'İN VELİAHTI

Şili Milli Takımı formasını 37 kez giyen "Erick", 2019 yazında Bologna'dan Fiorentina'ya 12.3 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. 

Serkan Akkoyun'un verdiği biligiye göre kendisine ismiyle hitap edilmesini isteyen futbolcu, 3.5 sezonda Mor Menekşeler ile 82 resmi maça çıkarken; 8 gol, 12 asistle 20 gole direkt katkı verdi. Bu sezon ise 6’sı Serie A, 2’si İtalya Kupası’nda olmak üzere 8 maça çıkan Erick Pulgar’ın 1 asisti bulunuyor.

 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN EYÜPSPOR'A DOĞRU

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, Galatasaray'da ayrılma hazırlığı yapan Oğulcan Çağlayan için resmi teklifte bulundu.

Hürriyet'in haberine göre; kadrosunda Umut Bulut, Pa Dibba gibi isimleri bulunduran Mar-Sarılı İstanbul ekibi, ara transfer döneminde Oğulcan Çağlayan'ı da kadrosuna katabilir.

Eyüpspor'u Instagram hesabından da takip eden Oğulcan, yarım sezonluğuna Süper Lig için şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul ekibine transfer olabilir.

Galatasaray'da 29 maça çıkan Oğulcan, çıktığı 29 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Oğulcan'ı isteyen kulüplerden biri de Giresunspor. Teknik direktör Hakan Keleş, oyunucuyu kadroda görmek istediğini yönetime iletti.

25 yaşındaki Oğulcan Çağlayan'ın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 800 bin euro.

Galatasaray'ın yeni 6 numarası Erick Pulgar hakkında ilginç detay.. ile ilgili etiketler Galatasaray Fiorentina Şili Erick Pulgar gary medel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.