Galatasaray'ın yengesi Yolanthe şimdi çok mutsuz!

Galatasaray'dan sezon başında ayrılan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun, Fransa'nın Nice şehrinde mutsuz olduğu öğrenildi.

Yolanthe Cabau, Türkiye'de kaldığı 4.5 yıl boyunca çeşitli Reklam filmleri, katalog çekimleri ve sinema filmlerinde rol alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

zG871L-FeUWQMkDocZlDtg

Habertürk'te yer alan habere göre; 32 yaşındaki oyuncu, yakın dostlarına, "Fransa'da, aradığımı tam anlamıyla bulamadım. Keşke tekrar İstanbul'a dönebilsek" diye dert yandı.

7wQlN6kqtkWUQfigqPAmyQ

Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'ın Galatasaray'dan ayrılmasının ardından eşi Yolanthe Cabau, bir veda mesajı yayınlamıştı.

Instagram'dan Türk bayrağını paylaşan Cabau, Türkçe olarak yazdığı mesajında şunları söylemişti:

“Türkiyem; çok sevdiğim bir ülkesin, bana kapınızı ve kalbinizi açtınız ve kendi evim gibi hissetirdiniz.”

“Her zaman kalbimde olacaksınız. Çok güzelsiniz, güzel ruhlu insansınız! Allah'ın en güzel hediyesini bana Türkiye'de sundu; oğlumu! Ve hiç bir zaman vedalaşmayacağız, hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim bu ülkeden ve mümkün olduğu kadarıyla geri döneceğim.”

“Türkiye siz benim ailem gibi oldunuz ve sizin yengeniz olmaktan her zaman gururlandım.”

“Sizin gibi güzel kalpli insanları hiç bir zaman unutmayacağım ve hepinizi gerçekten seviyorum ve özleyeceğim ve size saygım her zaman sonsuz olacaktır!”

“Misafirperverliğiniz ve sevginiz için hepinizi içten teşekkür etmek istiyorum! Seni çok seviyorum Türkiye, her zaman kalbimde olacaksın!”

Galatasaray'ın yengesi Yolanthe şimdi çok mutsuz! ile ilgili etiketler Wesley Sneijder Galatasaray yolanthe cabau yenge
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.