Galatasaray'ın UEFA'ya verdiği listede 10 numara Belhanda'nın!

Galatasaray'da 10 numarayı giyen Sneijder'in UEFA listesine dahil edilmemesi dikkati çekmişti.

Galatasaray'da 10 numarayı giyen Sneijder'in UEFA listesine dahil edilmemesi dikkati çekmişti.

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda boy gösterecek olan Galatasaray, kadroyu UEFA'ya iletti. UEFA'ya gönderilen kadroda Wesley Sneijder yer almazken, oyuncunun giydiği 10 numaralı forma da sarı-kırmızılıların yeni transferi Younes Belhanda için kaydettirildi.

Bir süredir kulüpten ayrılması konusu menajeri ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek arasında yoğun mesaiye neden olan Sneijder, Galatasaray'ın UEFA kadrosunda yer almadı.

sneijder5

Sarı-kırmızılı ekibe geldiğinde, "Sneijder giderse 10 numaralı formayı ben giyeceğim" diyen Belhanda da, Hollandalı yıldız oyuncu takımdan ayrılmasa bile Galatasaray'ın İsveç'in Östersunds takımı ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi eleme mücadelelerinde 10 numaralı formayı giyecek.

Galatasaray'ın UEFA'ya verdiği listede 10 numara Belhanda'nın! ile ilgili etiketler Galatasaray Belhanda UEFA Sneijder 10 numara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.