Galatasaray'ın talip olduğu Joao Pedro'ya Fenerbahçe'den kanca! Cuma İstanbul'a geliyor

İtalyan kaynaklı haber sitelerinden Sky İtalya, bir süredir Galatasaray’ın da takibinde olan Joao Pedro’nun Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını belirtti. Brezilyalı yıldız oyuncunun Cuma günü İstanbul’a gelerek kendisini sarı lacivertli yapacak olan kontrata imza atması bekleniyor.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe, uzunca bir süredir Galatasaray’ın da gündeminde olan Joao Pedro ile temasa geçti. Seria A takımlarından Cagliari takımının formasını giyen Pedro’nun sarı lacivertlilere yakın olduğu iddia edildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun aktardığına göre; Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız oyuncu için Cagliari ile her konuda anlaştığı ve yakın bir zamanda imzaların atılacağı belirtildi. Joao Pedro'nun menajerlerinin, Fenerbahçe'yle kontratın son detaylarını görüşmek için Cuma günü İstanbul’a gelecekleri ve oyuncunun 3 yıllık kontrata imza atacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın talip olduğu Joao Pedro'ya Fenerbahçe'den kanca! Cuma İstanbul'a geliyor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’ın ısrarla istediği Pedro transferi için Fenerbahçe’nin Cagliari takımına 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Galatasaray'ın talip olduğu Joao Pedro'ya Fenerbahçe'den kanca! Cuma İstanbul'a geliyor - Resim : 2

Pedro'nun yıllık 2,5 milyon euro maaş karşılığında 3 sezonluk kontra imza atması beklenirken Fenerbahçe'nin bu transferi Galatasaray'a gönderme olacak şekilde duyurması beklenmekte.

Galatasaray'ın talip olduğu Joao Pedro'ya Fenerbahçe'den kanca! Cuma İstanbul'a geliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Joao Pedro
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.